Fostă medaliată olimpică la atletism, snopită în bătaie pe o şosea din Mexic

Triplă campioană mondială în proba de 400 de metri, Ana Gabriela Guevara a ales să facă politică după retragerea din sport şi a devenit senatoare. Fosta atletă e cunoscută acum în Mexic pentru reformele propuse pentru revigorarea economiei ţării, acţiunile sale atrăgând mânia adversarilor ei politici.

Guevara a fost la un pas de moarte acum câteva zile, când o camionetă i-a tăiat calea în apropiere de Toluca şi a dat-o jos de pe motocicleta sa. Femeia plecase la cumpărături împreună cu o prietenă, aflată pe un scuter. Bărbatul de la volanul maşinii s-a dat jos furios, a snopit-o în bătaie pe fosta atletă după care a plecat ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat lăsând-o într-o baltă de sânge pe Guevara. 

Prietena ei a sunat la 112, iar medaliata olimpică de la Atena a fost transportată la spital, unde a fost operată de urgenţă - bătăuşul i-a fracturat ambii pomeţi! Câteva ore mai târziu, senatoarea şi-a liniştit simpatizanţii şi prietenii pe contul de twitter.

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere şi care au fost preocupaţi de sănătatea mea. Mă simt bine şi acum mă recuperez după intervenţia chirurgicală,

---a postat Ana Gabriela Guevara (foto: as.com)

Potrivit presei mexicane, poliţia l-a identificat pe agresor după plăcuţele de înmatriculare ale maşinii. Aceştia au dezvăluit că bărbatul era însoţit de trei prieteni, care au participat şi ei la "corecţia" aplicată Anei Guevera. Cabinetul senatorial al fostei atlete a dat publicităţii un comunicat oficial cu privire la incidentul în care a fost implicată fosta atletă, în vârstă de 39 de ani.

 

Foto: twitter / Ana Gabriela Guevara

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi