Atlantic Lottery intră pe piața online reglementată din Canada

Industria jocurilor de noroc online este într-o continuă creștere. Astfel, veniturile pentru site-urile offshore sunt prognozate să crească cu 80% în următorii cinci ani. Până în 2022, aproximativ 162 milioane de dolari vor fi cheltuite de Atlantic Canadians de pe site-urile de jocuri de noroc offshore.

Adevărul este că Atlantic Lottery (foto: cbc.ca) este singurul furnizor autorizat de jocuri de noroc pe internet în Canada. Dar majoritatea canadienilor nu știu că site-urile de jocuri de noroc offshore funcționează ilegal în regiune, fără supravegherea agențiilor guvernamentale locale.

Atlantic Lottery vinde produse online din 2004, inclusiv jocuri de loterie, bingo, lozuri instant și pariuri sportive. În tentativa de a combate activitatea pe piața neagră, mai multe provincii canadiene au legalizat cazinouri online cu opțiuni de poker. Ca urmare, peste 75% din canadieni au acum acces la cazinouri online reglementate în provincia lor.

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Atlantic Lottery ia în serios responsabilitatea jocurilor de noroc. Iar atunci când există practici responsabile, jocurile de noroc online pot oferi opțiuni care să vină în sprijinul jucătorilor pentru a-și gestiona activitatea și pentru a face alegerile în cunoștință de cauză. În ultima vreme, Atlantic Lottery (foto: atlantic.ctvnews.ca) și-a îndreptat atenția și spre activități caritabile cum ar fi investiții în spitale și școli, dar și în infrastructură. 

Compania este axată pe două domenii principale: oferirea adulților de produse de loterie reglementate de guvern și returnarea în cote fixe a profiturilor din vânzările de loterie către cele mai importante patru provincii guvernamentale care folosesc fondurile inclusiv pentru crearea de noi locuri de muncă. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi