Share

Atlanta United-Columbus Crew, echipa nou-înființată este favorită acasă

Ponturi Fotbal

Cota: 1.50

Adaugat de: Király Zoltán

17 Iun 2017 17:53 224 0
Logo Atlanta United
Logo Columbus Crew
Atlanta United
Columbus Crew
VS
02:00 18 Iunie 2017
MLS

Analiză și informații pentru Atlanta United v Columbus Crew

Atlanta United-Columbus Crew

Atlanta United deși este un club nou, are un lot foarte valoros, al doilea cel mai valoros în MLS după datele transfermarkt, dar unul care încă nu este închegat. Deocamdată au jucat puține meciuri acasă, doar 5 și doar pe 3 le-au câștigat dintre acestea, cu DC United și cu Red Bulls au pierdut acasă. Atlanta este o echipă instabilă, dar în pauza competițională au jucat în cupă doar cu modesta Charleston din divizia inferoară USL (victorie 3-2). Se vede și de aici că au probleme cu apărarea. Consider că au lucrat la faza defensivă ceea ce va afecta atacul sau invers: dacă în continuare insistă pe atac, vor avea aceleași lacuna defensiva de până acum. Antrenorul Gerardo Martino a demonstrat la cârma Paraguayului că știe să conducă și echipe defensive așa că nu m-ar mira să se axeze puțin pe o apărare mai sigură.

Columbus Crew au o mulțime de înfrângeri pe terenuri străine, fiind 2-0-6 în deplasări dar pierzând cu 1-0 la Cincinnati în cupă înseamnă un singur lucru. Mai jos de atât nu se poate, și probabil Columbus vor fi mai solizi de data aceasta. Columbus în alte sezoane în această perioadă a anului începe să se redreseze așa că e de așteptat și sperat că își respectă acest obicei și acum.

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Atlanta United VS Columbus Crew

Probabil că ar fi mai curajos Columbus+0,5 adică X2, dar las o marjă de o înfrângere de un gol astfel că vom primi înapoi banii în caz de acest lucru. Ar trebui să fie meciul care împinge sezonul celor de la Columbus înspre bine așa că avem speranța ca să acopere acest handicap cu un posibil egal sau, mai bine de atât, chiar victorie. Și dacă pierd, putem fi în siguranță cu acest pariu. Aleg varianta oferită de Unibet. Atenție! Cota s-ar putea să scadă până la începerea meciului

Pont pariuri: Columbus Crew+1

Miza: 5/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0