Atenție la ce softuri folosiți: 888poker închide conturi și confiscă banii!

888poker trece la măsuri extreme! În premieră, operatorul a trecut la blocarea conturilor unor utilizatori și la excluderea definitivă de pe platformă. În plus, aceștia au fost anunțați prin intermediul unui e-mail că fondurile existente în cont în acel moment le-ar fi fost confiscate ca urmare a faptului că au folosit în jocul lor ”programe cu inteligență artificială”.

Cei de la Pokernews scriu că operațiunea a fost dezvăluită de către un utilizator nou al formului de poker TwoPlusTwo, acesta publicând mailul primit de la 888poker. Măsură a fost confirmată și de către alți jucători care au primit și ei același email. Aceștia au fost excluși, deși au declarat că nu au folosit astfel de softuri.

În cele ce urmează, puteți citi mesajul primit de unul dintre utilizatorii site-ului.. 
  

Dragă Valerija, 
  
Suntem echipa de operațiuni de la 888poker și te contactăm în legătură cu contul tău "EpaDha". După cum probabil știți, obișnuim să facem jucătorilor controale de securitate. În timpul unui asemenea control, am fost alertați în legătură cu acțiuni suspecte în timpul jocului pe contul dumneavoastră care indică folosirea inteligenței artificiale.

Folosirea AI este strict împotriva termenilor și condițiilor noastre și nu o tolerăm pe site-ul nostru. V-am trimis acest email pentru a va informă că nu mai aveți calitatea de membru pe niciun site operat de Cassava Enterprises. 

Ca urmare, vă rugăm să nu va deschideți alte conturi. În caz contrar, și acestea vor fi închise și banii confiscați”,

----se scrie în mailul primit de utilizatorul "EpaDha" 

888poker definește în contractul cu jucătorii tipurile de software interzise:
  
 - softuri care facilitează trișatul 
 - instrumente care permit selecționarea jocurilor în funcție de identitățile adversarilor 
 - site-uri sau programe care colectează și distribuie informații despre jucători 
 - softuri care acționează în locul jucătorului la masă 
 - programe care stochează informații din sesiuni în care nu este prezent jucătorul 
 - instrumente care sfătuiesc jucătorii în timp real 
 - scripturi de așezare la mese 

Cei de la Pokernews scriu că această listă se poate aplica și la unele patch-uri de update ale unor programe clasice, precum HEM2 sau PT4. Aceștia dau ca exemplu aplicația Note Caddy, care ia în mod automat note despre jucători și le afișează în timpul jocului, ori identifică situațiile favorabile și le semnalează în timp real. Iar o astfel de aplicație ar putea fi prezentă, lejer, pe lista metodelor interzise întocmită de 888poker. 

Note Caddy închide automat anumite opțiuni atunci când este folosit pe PokerStars, dar nu și pe 888poker. Aici poate fi explicația măsurii neanunțate în prealabil de cei de la 888poker, care în mod normal ar trebui să vină cu un comunicat oficial referitor la această problemă. 

Un lucru e sigur: informați-vă și asigurați-vă că softurile pe care le folosiți (în cazul în care optați pentru așa ceva) nu contravin regulamentelor camerelor de poker! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi