Atenție la ce agenții de pariuri online îți plasezi pariurile!

Atenție la ce agenții de pariuri online îți plasezi pariurile! Campaniile de marketing de pe net te pot influența să iei decizii greșite, iar de aceea în cele ce urmează îți voi arăta ce ai de făcut pentru a evita astfel de situații.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Ce trebuie să înțelegi din start
  1.1 Nu te transforma într-un ”bonus hunter”

 2. Ipostaze în care poți ajunge la o casă de pariuri online

 3. Atenție la recomandările de pe diferite site-uri
  3.1 De ce să ai încredere în Pariurix?
  3.2 Agenții online de evitat


1. CE TREBUIE SĂ ÎNȚELEGI DIN START

Alegerea unei agenții de pariuri online poate să pară la prima vedere un lucru banal, dar pe măsură ce vei citi acest articol vei înțelege că este cea mai importantă alegere din cariera ta de parior. Cu peste 10 ani în urmă am luat listele de recomandare a altor site-uri și am început să vânăm bonusurile caselor de pariuri online pe baza unor strategii de câștiguri sigure, vă vine să credeți? Nu știam multe pe atunci dar am învățat, pierzând timp și bani mulți. Dacă n-ai răbdare să citești, sări la finalul articolului și vezi lista cu agențiile online considerate sigure și recomandate de noi.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta
 

Înainte de toate: NU te transforma într-un ”bonus hunter”!

Chiar și după zece ani încă mai există, chiar și la noi pe site undeva în arhivă, îngropate articole despre cum să fii un bonus hunter și să câștigi sigur bani. Cum funcționa schema? Făceai cont pe două site-uri, luai un meci de tenis, pe un site jucai 1, pe celălalt jucai 2. Chiar dacă cotele nu erau fix 2 la ambii jucători câștigai garantat minim 1,8*suma investită. Acum ne crucim când vedem ce condiții lejere de rulaj au bonusurile oferite de agentii. Rulajul bonusului se va realiza în mod natural, în timp ce-ți joci variantele alese, nu alerga dupa bonusuri, vei pierde și bonusul și banii depuși.

 

2. IPOSTAZE ÎN CARE POȚI AJUNGE LA O CASĂ DE PARIURI ONLINE

 1. Un prieten ți-a recomandat o agenție și ai accesat direct agenția.
 2. Ai văzut o reclamă pe un site, prin ziar, pe un banner stradal etc.
 3. Ai căutat după "agenție de pariuri online" sau ceva similar pe Google și ai sărit pe primele rezultate găsite crezând că sunt cele mai bune opțiuni. În cel mai bun caz cauți mai multe informații pe forumuri de pariuri.
 4. Ai căutat recomandări sau păreri despre anumite agenții pe forumuri sau în articole pe site-uri de specialitate.

 

Părerea unui prieten

Aceasta este mereu binevenită și probabil este cea mai de încredere opțiune când ai de ales ceva. Dar ține cont, este experiența lui personală și ce-l satisface pe el s-ar putea să nu fie pe placul tău. Spre exemplu, să presupunem că ai un prieten Cristi și-i place să joace pe handicapuri asiatice și în general pe un singur pariu. Cristi va alege un site specializat pe asiatice cu cele mai mari cote pentru aceste opțiuni, dar de obicei astfel de site-uri nu oferă multe alternative pentru cei care vor să joace combo, mai multe pariuri pe bilet.

De asemenea, site-urile cu cele mai mari cote sunt cele de tip betting exchange, cum ar fi Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) . Acestea sunt mai greu de înțeles și utilizat. Mai mult de atât, nu fac parte din preferințele majorității. Din acest motiv este bine ca atunci când primești o recomandare să-i adresezi întrebările al căror răspuns să te mulțumească. Iată câteva sugestii de întrebări :

 • Este ușor de folosit și de navigat pe site?
 • Au aplicație să pot paria de pe mobil? CLICK AICI pentru a vedea ce agenții oferă această facilitate.
 • Pot paria mai multe meciuri pe bilet?
 • Au ofertă bogată? Include și Liga 1 din România?
 • Ți-au anulat vreodată pariurile câștigătoare?
 • Cât de des observi erori de afișare a scorului?
 • Ai avut vreodată probleme cu plățile? Ce metode sunt să depun și să retrag banii?
 • Au live chat sau îți răspund rapid la mailuri dacă ai o problemă?
 • Au promoții și oferte speciale pentru fidelizarea clienților?
 • Ce-ți place cel mai mult la aceasta agenție de pariuri online? Ce nu îți place?
 • Ce alternative mai am? - este bine să analizezi 2-3 opțiuni dacă nu ești convins de recomandarea prietenului tău

 

Să accesezi direct o agenție de pariuri online

Acest lucru îl poți face în urma unei reclame văzute pe stradă, prin mass-media sau pe un site îți poate face o primă impresie despre cât de mare și de serios este site-ul. Dacă dai peste un site cu design din anii '90, cu ofertă slabă, neoptimizat, se încarcă greu sau n-are multe opțiuni, poate fi un semnal de alarmă că nu este ceea ce căutai. Dar poți da peste un site modern, optimizat, cu ofertă bogată, cote bune etc. Chiar dacă prima impresie contează mult, țineți cont că fiecare site are propriile avantaje și dezavantaje. Este recomandat să întrebați prietenii care joacă deja online dacă dețin informații despre agenție sau să căutați păreri pe forumuri (vom ajunge și aici mai jos).
 

Primele rezultate de pe Google nu reflectă cele mai bune opțiuni

Multe site-uri au investit masiv în optimizarea pentru motorul de căutare Google, fiind folosit de majoritatea românilor. Din acest motiv nu ne putem încrede în topul rezultatelor ca fiind topul celor mai bune site-uri online pe care putem paria.
 

Pe forumuri vei găsi mereu păreri pro și contra unui site

Totul depinde de experiența pe care o are pariorul cu acel site. Unii se vor plânge că au contul limitat că au câștigat prea multe mii de euro sau chiar zeci de mii. Alții sunt minori, își fac cont pe numele unui părinte și se trezesc cu contul închis. Aceștia se vor plânge că au fost furați, că li s-a închis contul pe nedrept. La agențiile online serioase n-a fost înregistrat nici un caz de debitare neautorizată a banilor. Conturi închise pe nedrept este posibil, datorită numeroaselor abuzuri făcute de români.

Și că tot veni vorba, îți propun două articole utile: ”Nu recomandam minorilor sa joace la pariuri online” și ”Cum să eviți limitările la casele de pariuri online?”. 

 

3. ATENȚIE LA RECOMANDĂRILE DE PE DIFERITE SITE-URI

Toate agențiile de pariuri online sunt cele mai bune și cele mai tari dacă te iei după recenziile de pe site-urile de jocuri de noroc cu recenzii. Asta se datorează unui singur lucru: programul de afiliere.

Site-ul îți recomandă agenția și tu deschizi un cont, iar dacă pierzi bani, afiliatul (site-ul care te-a recomandat) câștigă un comision între 15% și 40%.Din acest motiv ar fi de evitat să vă bazați pe recenzii, chiar și pe cele personale de pe bloguri (reprezintă doar o părere).  Vă rugăm, nu evitați să vă deschideți conturi de pe banere și link-uri de afiliați, nu vă afectează cu nimic din punct de vedere financiar dar puteți ajuta site-ul care vă va răsplăti. Spre exemplu, PariuriX.com aduce mereu jucători noi agențiilor promovate, iar acestea oferă premii în bani sub formă de concursuri, bani ce ajung înapoi la pariori.


3.1 De ce să ai încredere în PariuriX?

Dar așa cum românul face abuz la promoții și bonusuri, de ajungem să fim banați, apelează și la expresia "Să moară și capra vecinului". Dacă vă place site-ul PariuriX.com și articolele de pe acesta vă rugăm să vă faceți cont de pe banerele și link-urile prezente pe site. Vă mulțumim celor care faceți asta, aveți respectul nostru! Așadar cea mai bună soluție de a lua o decizie este să consulți forumul și prietenii.

Vezi secțiunea de discuții de la noi de pe site. PariuriX.com este cea mai activă comunitate de pariori români din lume, astfel încât aici vei găsi zeci sau sute de păreri despre fiecare casă de pariuri în parte. Niciodată nu am cenzurat un comentariu sau l-am șters, indiferent dacă era pro sau contra, atâta timp cât nu conținea cuvinte obscene. Este evident că în cazul fiecărui operator în parte vei găsi atât păreri pro cât și contra,  și că nu toate părerile reflectă realitatea. Dar când citești 50 sau 100 de păreri, nu este foarte greu să îți faci o idee generală despre nivelul și seriozitatea unui bookmaker. Plus că vei afla și lucruri pe care nu ai cum să le depistezi singur dintr-o utilizare de 5 minute a site-ului de pariuri (cum ar fi pariuri câștigătoare nevalidate, sau pariuri live refuzate).

 

3.2 Agenții de pariuri online de evitat

Probabil vă așteptați să vă oferim un fel de blacklist (lista neagră), dar așa cum am amintit de mai multe ori totul depinde de experiența pe care o are fiecare. Un singur lucru este clar, înainte să joci online caută informații pe forumul nostru sau alt forum de specialitate, unde sunt pariori care își expun punctul de vedere pe baza experienței personale. Tu singur trebuie să analizezi situația și să iei o decizie. Vei descoperi ulterior prin propria experiență dacă ai fost inspirat sau nu.

Dacă ai citit cu atenție până aici, înseamnă că ai înțeles că pentru fiecare tip de parior există un tip de agenție care îi va fi pe plac. Ca să-ți recomandăm o listă de agenții personalizată sub formă de top ar trebui să-ți adresăm o serie de întrebări pentru a afla ce anume îți dorești de la o agenție: cote mari, ofertă bogată, pariuri live, transmisiuni live, promoții etc. Din acest motiv te așteptăm pe forum să ne spui care sunt avantajele pe care le preferi iar noi îți vom sugera cea mai bună alegere. În cazul în care vrei să îți alegi singur agenția, poți vedea în acest articol o serie de criterii de care ar trebui să ții cont.

Dacă vrei sî vezi lista cu agenții online licențiate recomandate de Pariurix, atunci intră aici: https://pariurix.com/agentii

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi