Atenție la Apoel vs Tottenham! Englezii sunt fără 7 titulari, în frunte cu Alli și Eriksen!

La prima vedere, Tottenham este mare favorită să câștige cele trei puncte în meciul din această seară cu Apoel. Englezii știu că după victoria de la debut, 3-1 pe Wembley cu Dortmund, alte trei puncte vor fi aur și le vor asigura un drum liniștit spre ieșirea din grupe. La o privire mai atentă, însă, Spurs nu va avea deloc o misiune ușoară în Cipru. Și asta pentru că managerul Mauricio Pochettino nu va putea conta la acest meci pe o serie de jucători ”cheie”!

Cele mai mari absențe sunt reprezentate de Jan Vertonghen și Dele Alli (foto: tottenhamhotspur.com)  - ambii suspendați, și Christian Eriksen, astfel că antrenorul spaniol e nevoit să improvizeze. Eric Dier ar putea reveni în apărare pentru a-l înlocui pe Vertonghen, în timp ce absența lui Alli va fi suplinită, cel mai probabil, de coreeanul Son Heung-min. 

Pe site-ul oficial, Tottenham a anunțat că pe lista jucătorilor indisponibili pentru meciul cu Apoel sunt nu mai puțin de 7 fotbaliști.

Poate că cea mai mare dezamăgire pentru Pochettino o reprezintă absența lui Christian Eriksen (foto: tottenhamhotspur.com), care a fost într-o formă remarcabilă până acum. Cu o zi însă înainte de plecarea spre Cipru, mijlocașul ofensiv s-a simțit rău și a fost lăsat acasă. De asemenea, Erik Lamela și Danny Rose vor fi și ei spectatori după problemele la șold și genunchi. 

Moussa Dembele continuă recuperarea după ce s-a lovit la gleznă și este posibil să joace în etapa asta din Premier League contra celor de la Huddersfield. Nici Victor Wanyama nu va fi apt de joc în Cipru - accidentat la genunchi, el ar putea reveni pe teren la jumătatea lunii octombrie. Cu atâția jucători lipsă, pe Mauricio Pochettino (foto: tottenhamhotspur.com) s-ar putea să-l apuce durerea de cap în meciul cu Apoel. 

Teoretic, chiar și cu aceste indisponibilități, Tottenham tot ar trebui să câștige meciul. Dar având în vedere că au luat-o la scor în prima etapă pe terenul Realului, e de așteptat ca ciprioții să pună presiune încă din primele minute. Chiar dacă va fi o minune, Apoel încă mai crede că poate face o figură frumoasă în grupa în care mai joacă Real și Dortmund.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Liga Campionilor (26-27 septembrie) la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!