Atenţie în următoarea perioadă la meciurile de campionat disputate de echipe implicate în Champions League! Vezi în articol de ce!

Urmează o perioadă foarte importantă pentru echipele implicate în cupele europene şi în special în Liga Campionilor. Cu toţii suntem tentaţi să mizăm pe favorite weekend de weekend, dar recomandarea noastră este ca în următoarele trei săptămâni şi vă vom arăta şi de ce.

download.jpg

Pentru formaţii precum Bayern Munchen sau Juventus campionatele sunt aproape încheiate. Bayern Munchen este ca şi câştigătoare a titlului în Germania, la fel şi Juventus în Italia. 

Din acest motiv pe aceste formaţii, dar şi pe celelalte implicate în Liga Campionilor trebuie să pariem cu precauţie sau chiar să le evităm. Nu spunem că acestea nu pot obţine victorii pe linie în cele trei jocuri din următoarea perioadă din campionat, dar cum cotele pe victoriile lor sunt în general foarte mici nu merită să riscăm pe handicapuri sau goluri multe înscrise de ele. Asta cel puţin acum, înainte de prima manşă, pentru că după aceea intervin mai mulţi factori. Dacă o echipă câştigă lejer turul şi este implicată în lupta pentru ceva în competiţia internă atunci cu siguranţă în meciul de campionat intermediar va da totul. Apoi o echipă calificată în semi-finale s-ar putea să se încurce în campionat şi avem mai jos exemple concrete de anul trecut.

atletico-madrid-2.JPG

chelsea-2.JPG

bayern-munchen-2.JPG

barcelona-2.JPG

Pariază acum pe meciurile din Champions League!

dortmund-2.JPG

manchester-united-2.JPG

psg-2.JPG

real-madrid-2.JPG

În 2014 din cele opt formaţii calificate în sferturile Ligii Campionilor două n-au câştigat şi patru n-au făcut-o decât la limită. Aşadar, doar două formaţii din opt au jucat la capacitate maximă şi au obţinut victorii lejere. În meciurile din mijlocul dublei de Liga Campionilor lucrurile au decurs oarecum normal pentru că doar una din cele opt formaţii s-a încurcat iar două s-au impus la limită, celelalte cinci câştigând lejer. Programul încărcat şi calificarea sau ratarea calificării în semi'-finale a lăsat însă urme mari în rândul acestor opt sfert-finaliste de anul trecut. Patru dintre ele n-au câştigat (elocvente sunt doar trei, pentru că Dortmund şi Bayern s-au întâlnit în meci direct şi era normal ca măcar una din ele să nu câştige) meciul disputat după manşa retur din Liga Campionilor şi două au obţinut victorii la limită.

Observăm aşadar că dintr-un total de 23 de meciuri de campionat în care au fost implicate cele opt sfert-finaliste din ediţia precedentă şase (excludem din nou Bayern - Dortmund 0:3) s-au încheiat cu o surpriză. Un procentaj de 26% care a stricat cu siguranţă multe bilete în acea perioadă. Dacă privim mai în detaliu observăm că în mai mult de jumătate de cazuri 56,5% (13 din 23) echipa calificată în sferturile Ligii nu s-a impus la o diferenţă mai mare de un gol în această perioadă.

Mergem mai depate şi ne uităm şi peste numărul de goluri marcate de aceste echipe în meciurile de campionat din această perioadă a anului trecut şi avem aşa: Barcelona (golaveraj 4:2), Atletico Madrid (5:1), Manchester United (8.3, chiar dacă a pierdut un meci), Bayern Munchen (3:7), Real Madrid (13:0), Dortmund (8:3), PSG (4:1), Chelsea (4:1). Ce observăm de aici? Că doar Manchester United, Real Madrid şi Dortmund (3 din 8 echipe) au avut medii de cel puţin două goluri înscrise pe meci în această perioadă, asta deşi vorbim de nişte formaţii care în marea lor majoritate la vremea respectivă erau în topurile competiţiilor interne (mai puţin Manchester United).

Pariază acum pe meciurile din Europa League!

Acum să trecem şi la Europa League, unde este mai puţin de vorbit. Aici trebuie să ne ferim de meciurile intemediare ale echipelor care joacă în sferturi şi care prin intemediul campionatului au şanse mici să prindă Liga Campionilor. Se ştie că formaţia care va câştiga Europa League va ajunge direct în grupele Ligii Campionilor.

Sevilla luptă şi în campionat pentru o clasare pe loc de Liga Campionilor, iar în mijlocul dublei cu Zenit joacă la Granada. Aici trebuie să avem grijă la meciul disputat de andaluzi în campionat după returul din Rusia. Va evolua acasă cu Rayo la doar trei zile distanţă de acea deplasare de peste 4.400 de km. În cazul în care meciul din Rusia va avea miză atunci ar cam trebui să ne ferim de Sevilla în jocul cu Rayo din din 26 aprilie.

Zenit este lideră autoritară în prima ligă rusă. Daca nu pierde la scor turul cu Sevilla probabil va sacrifica meciul din 19 aprilie de la Kuban Krasnodar.

Club Brugge are un program încărcat cu play-off-ul din Belgia. Luptă însă pentru titlu şi în mijlocul duelului cu Dnipro joacă derby-ul cu Anderlecht.

Dnipro se luptă cu Sahtior pentru locul de Liga Campionilor. Cum în Europa League şansele de a câştiga trofeul sunt totuşi minime nu credem că Dnipro va sacrifica meciul cu Olimpik Donetsk din mijlocul dublei cu Club Brugge.

Dinamo Kiev este lideră în Ucraina cu şapte puncte peste Sahtior şi în mod normal nu se va menaja, mai ales că n-are o deplasare foarte dificilă.

Fiorentina este la sase puncte de podium în Serie A cu noua etape inainte de final. Joaca duminica la Napoli si daca pierde la Lazio câştigă pierde contactul, credem noi, decisiv cu romanii şi atunci este posibil ca în mijlocul dublei cu Dinamo Kiev să nu joace la capacitate maximă acasă cu Verona.

Wolfsburg are asigurat, în foarte mare măsură, locul secund în Bundesliga şi credem că pentru "lupi" miza este cucerirea acestui trofeu european. În mijlocul dublei cu Napoli joacă acasă cu locul cinci - Schalke - şi este greu de spus acum cum vor aborda un astfel de meci.

Napoli a picat pe şase în Serie A şi cum distanţa de podium este destul de mare dubla cu Wolfsburg este foarte importantă. Dacă scoate un rezultat bun în Germania atunci în meciul disputat peste numai trei zile cu Cagliari merită riscat pe 1x.

În concluzie recomandarea noastră este să pariaţi cu grijă pe meciurile de campionat ale echipelor implicate în cupele europene.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi