Atenție ce jucați pe bilete! FRF a amânat meciurile etapei din Liga 3 și două partide din Liga 2

Prognoza anunțată de meteorologi pentru acest final de săptămână le-a dat peste cap planurile șefilor FRF. Astfel, două meciuri din acest weekend, din Liga 2, au fost amânate în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Executiv al FRF. Sânmartin, Suceava, Miroslava, Motru, Ştefăneştii de Jos, Timişoara (Ciarda Roşie), Şiria şi Timişoara (Ştiinţa) sunt locurile unde ar fi trebuit să se joace meciurile din cadrul etapei cu numărul 26.

Stadionul din Motru pe care ar fi trebuit să se joace sâmbătă meciul Pandurii vs CS Balotești (foto: liga2.prosport.ro)

Două dintre cele opt echipe au solicitat însă reprogramarea partidelor din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a stării terenurilor. Așa se face că la Ştefăneştii de Jos și Motru nu se va juca fotbal la acest sfârșit de săptămână, șefii FRF urmând să anunțe data la care aceste partide se pot disputa. "S-au amânat partidele Sportul Snagov - Dacia Unirea Brăila şi Pandurii Tg. Jiu - CS Baloteşti, programate în acest weekend în Liga 2, la o dată care va fi stabilită ulterior", a anunţat FRF pe site-ul oficial.

Totodată, în ședința Comitetului Executiv s-a luat decizia reprogramării și etapelor din acest weekend ale campionatelor Ligii 3, dar și a competițiilor de juniori. Meciurile de la acest sfârșit de săptămână din Liga 3 (23-24 martie) au fost reprogramate pentru data de 3 aprilie, în vreme ce meciurile de juniori se vor disputa pe 2 mai. 

În Liga a doua nu s-a putut lua o astfel dedecizie (de amânare a întregii etape), pentru că deja FRF a reprogramat ca ”intermediară” etapa a 23-a - programul fiind și așa foarte încărcat. Televiziunile care transmit meciurile din eșalonul secund au stabilit, de comun acord cu FRF, datele și orele de disputare ale meciurilor din această rundă.

Iată programul complet:

Marţi, 27 martie (ora 16:00)
Chindia Târgovişte - Ştiinţa Miroslava (TelekomSport 1)   

Miercuri, 28 martie (ora 15:00)
Academica Clinceni - Pandurii Târgu Jiu   
Metaloglobus Bucureşti - ASU Poli Timişoara   
FC Argeş - Foresta Suceava   
Dacia Unirea Brăila - Luceafărul Oradea    

Miercuri, 28 martie (ora 16:00)
CS Afumaţi - Sportul Snagov  (TelekomSport 1)
CS Baloteşti - Dunărea Călăraşi  (DigiSport 1)

Miercuri, 28 martie (ora 19:30)
CS Mioveni - UTA Arad  (DigiSport 1)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi