Atenţie, "câini răi"! Brănescu şi Nistor s-au bătut în pauza meciului cu Chiajna!

N-a mers nimic bine la Dinamo în meciul cu Chiajna. Golul lui Cristescu din prima repriză le-a turnat plumb în picioare jucătorilor lui Andone şi i-a enervat la culme. "Buba" s-a spart în vestiar unde, conform celor de la Gazeta Sporturilor, s-a lăsat cu bătaie! Protagonişti au fost Dan Nistor şi portarul Laurenţiu Brănescu.Scandalul ar fi pornit de pe teren, după ce Nistor i-ar fi reproşat portarului lui Dinamo golul primit. Bătăuşii au fost despărţiţi cu greu de antrenorul Ioan Andone, cei doi continuând însă să-şi arunce vorbe grele.

Nimănui nu i-a mai stat mintea la fotbal, iar Chiajna a obţinut o victorie nesperată, care l-a supărat teribil pe Negoiţă. A doua zi, acesta şi-a anunţat plecarea din "Ştefan cel Mare" şi a spus că Dinamo e de vânzare. N-a uitat să-i pună la zid pe jucătorii lui Ioan Andone, căruia fanii i-au cerut demisia. Andone ar putea fi demis dacă pierde sâmbătă la Botoşani. 

Văd o oarecare bătaie de joc din partea unora. Sunt foarte relaxaţi. E stupid că pierdem puncte cu cele mai slabe echipe. Ştim să jucăm fotbal doar cu echipele bune. E vorba de atitudine şi asta mă deranjează cel mai tare,

---a spus Negoiţă

Gnohere a respins şi ultima propunere de prelungire făcută de şeful lui Dinamo, iar plecarea francezului e aproape sigură. "Bizonul" a spus că nu are probleme cu nimeni din club, dar că l-a deranjat atitudinea lui Negoiţă."Mi-am făcut treaba la echipă!", declarat Gnohere la DolceSport.

Mi-am făcut treaba. Nu sunt supărat pe Negoiţă, dar mi-ar fi plăcut să am parte de mai multă atenţie. În perioada de transferuri am avut oferte importante şi nu am fost lăsat să plec. Odată ce perioada de transferuri s-a încheiat, nu mai puteam semna cu nimeni. Negoiţă şi-a schimbat discursul. Toate astea m-au deranjat puţin, dar nu am probleme cu preşedintele şi nu cred că voi avea,

---s-a arătat încrezător francezul

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi