Câştigă un iPhone 7

+ 100 de premii de 99RON Participă acum

Ghid pariuri online 2017

Începe drumul spre succes alături de Marius Cădar Descarcă ghidul

Atenţie! 2 case de pariuri online nu vor mai avea drept de operare începând din 1 ianuarie 2017!

Adaugat de: Laurenţiu Gabriel

16 Ian 2017 20:43 3,1k 0

Actualizare 16 ianuarie 2017: pe ambele site-uri este trecut câte un număr al licenţei obţinute în luna decembrie, dar pe site-ul ONJN încă n-au fost trecute pe lista agenţiilor licenţiate aşa că, pentru a evita "surprizele", recomand să nu pariaţi încă la cele 2 agenţii.

Odată cu ultima zi a anului 2016 va expira dreptul temporar de operare avut de 4 operatori de jocuri de noroc online. La Baumbet şi Favbet oricum nu se putea paria pe internet aşa că acestă expirare nu reprezintă o problemă. În schimb, Circus şi MaxBet au la momentul actual site-ul funcţional.

În lipsa unei informări oficiale din partea ONJN sfatul nostru este ca începând cu 1 ianuarie 2017 să nu jucaţi la cei 2 operatori până ce aceştia nu vor fi trecuţi pe lista site-urilor de jocuri de noroc online licenţiate, listă disponibilă pe pagina http://onjn.gov.ro/approved/. Dacă aveţi bani în conturi nu trebuie să vă faceţi griji, din informaţiile avute cele 2 case de pariuri au aplicat pentru licenţă şi chiar dacă ar fi să nu mai aibă drept de operare veţi putea retrage banii fără probleme.

Poţi paria fără nicio problemă la casele de pariuri online recomandate de pariurix.com.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive