Atacantul Ched Evans, acuzat că a "înscris" ilegal, într-o cameră de hotel

Atacantului galez Ched Evans nu-i mai stă mintea la fotbal. De când este acuzat că a violat o femeie, Evans dă cu subsemnatul la tribunal. Este susţinut la fiecare înfăţişare de iubita lui, Natasha Massey, care a declarat că nu crede o iotă din povestea femeii care l-a acţionat în justiţie pe fotbalistul lui Chesterfield. 

Totul s-ar fi petrecut în mai 2011, când Evans ar fi violat-o pe femeie în camera unui hotel. Conform anchetatorilor, galezul ar fi fost ajutat de un alt fotbalist, Clayton McDonald - acum jucător la un club minuscul dintr-o ligă inferioară din Anglia. Acesta a fost achitat însă din lipsă de probe.

Evans împreună cu iubita lui, Natasha Massey (foto: dailymail.co.uk)

Ched Evans a fost găsit vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după un proces care a durat aproape un an. Fotbalistul galez a făcut apel şi a scăpat de condamnare. La începutul lunii aprilie însă, în acest an, procesul a fost redeschis în urma deciziei Comisiei de Revizuire a unui tribunal din Cardiff. Presa din Anglia scrie că procesul ar putea dura acum câteva săptămâni. 

În vârstă de 27 de ani, Ched Evans a trecut în cariera sa pe la cluburi mari, precum Manchester City, Norwich sau Sheffield United. Evans, care a jucat 13 meciuri pentru naţionala Ţării Galilor, a negat acuzaţiile care i se aduc. 

Foto: telegraph.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi