Atac cibernetic asupra pokerului online! Operatorii oferă recompensă!

Alertă de gradul cinci peste Ocean!.. Nu de furtună, ci de atacuri cibernetice asupra operatorilor de jocuri de noroc! Iar cei care ”țipă” cel mai rău sunt cei de la camera de poker ”America's Cardroom”. Coincidență stranie, în ultimul timp site-ul suferă modificări ciudate înaintea fiecărui turneu important. Acțiunile sunt de tipul DDoS (Distributed Denial Of Service / foto: cyberwurx.com), iar de cele mai multe ori ”atacatorii” solicită o recompensă în Bitcoini pentru a se opri din acțiunile lor. 


  
De data asta, CEO-ul ccompaniei Phil Nagy se ține tare și nu vrea să facă niciun pas înapoi, cu toate că ultimele două atacuri (31 august și 1 septembrie) au anulat turnee importante. Nagy e hotărât să împingă lupta în ”decisiv” și a postat pe Youtube un clip în care anunță că oferă o recompensă de 10 Bitcoini oricărei persoane care va oferi informații în sprijinul descoperirii agresor(ului)lor.

Atacurile au atras atenția în ultima vreme și celor de la Checkpoint - o firmă care monitorizează și contabilizează astfel de acțiuni nocive asupra companiilor de jocuri de noroc. Iar reprezentanta firmei, Maya Horowitz a dezvăluit că sunt tot mai frecvente astfel de atacuri cibernetice. Ea are și o explicație - e posibil ca atacurile să fie ”opera” și anumitor competitori de pe piață, nu doar a celor care aleargă după Bitcoini. 

O altă variantă a atacurilor ar fi faptul că site-ul de poker a devenit și o problemă a serviciilor secrete americane în frunte cu CIA! Presa de peste Ocean scrie că ”America's Cardroom” (foto: uspokersite.net) permite depuneri și retrageri cu monede virtuale pentru a ocoli restricțiile impuse pokerului online de către autoritățile federale. 

  Deschide cont și joacă la cea mai bună cameră de poker online din lume! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!