Astra vs Dinamo, cote mărite oferite de o casă de pariuri pentru clienţii noi!

Pentru derby-ul primei etape din Liga 1 avem parte de cote mărite. Astfel victoria Astrei primeşte cota 7 iar cea a lui Dinamo cota 8. Poţi beneficia de doar una din aceste cote mărite, cu condiţia să nu ai cont la această casă de pariuri online.

astra-dinamo-cote-marite.jpg

Accesează link-ul precedent şi apoi înregistrează-te folosind codul promoţional ZSKM06. Efectuează prima depunere şi joacă un pariu single cu maxim 10 euro pe victoria Astrei sau pe cea a lui Dinamo, la cota normală din oferta Sportsbook.

În cazul în care pariul tău va fi câştigător vei primi mai întâi câştigul normal (miza jucată x cota pe care ai pariat). După aceea, în maxim 24h, îţi va fi creditată în cont diferenţa dintre câştigul cu cota mărită şi câştigul primit deja sub formă de bonus. Acest bonus nu va trebui rulat decât o singură dată în decurs de maxim 90 de zile, cu condiţia ca pe bilet să ai o cotă de cel puţin 1.50.

Şi asta nu este tot, dacă pariul respectiv este pierdut miza îţi va fi rambursată integral, în limita a 10 euro. Reţine că oferta este valabilă doar dacă introduci codul promoţional de mai sus şi doar pentru una dintre variante (victorie Astra sau victorie Dinamo).

Să vin şi cu câte un exemplu bazat pe cotele existente în acest moment.

  1. Pariezi 10 euro pe Astra (cota 2.10 acum). Dacă pariul iese vei primi 21.5 euro bani cash şi încă 49 euro sub formă de bonus ce va trebui rulat o singură dată. În cazul în care Astra nu câştigă vei primi cei 10 euro înapoi ca şi bonus, cu aceleaşi condiţii de rulaj.
  2. Pariezi 10 euro pe Dinamo (cota 3.3 în prezent). Dacă va câştiga Dinamo vei primi 33 de euro cash după terminarea meciului şi 57 euro ca şi bonus ce va trebui rulat o dată. Din nou, dacă Dinamo nu învinge miza de 10 euro va fi rambursată.

Profită acum de una din aceste cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi