Astra se gândeşte iar la titlu. Şumudică: "Steaua a pierdut prin plecările lui Stanciu şi Hamroun!"

Rămaşi fără Boldrin şi De Amorim, campionii României caută soluţii. Doi jucători vrea Şumudică şi le-a transmis numele acestora şefilor Astrei. Unul dintre ei e Nicolas Martinez, un argentinian de 28 de ani care joacă în Grecia, la Olympiakos. Şumudică nu se grăbeşte...incă. Mai are timp până pe 1 septembrie seara să completeze lista UEFA cu numele tuturor jucătorilor. 

Standard Liege l-a dorit mult pe Martinez, dar Olympiakos vrea să-l dea la Atromitos, pentru a-l avea sub ochi. În scurt timp vom şti exact. Am înţeles că Standard a ieşit din cursă, jucătorul îşi doreşte să vină la noi. Acum, vedem...Mă intereseaza să am dubluri pe fiecare post.Vom pleca într-un minicantonament la Braşov şi sper ca ceilalţi jucători care nu sunt încă la sută la sută din capacitate să revină de acolo la aceiaşi parametri ca şi ceilalţi băieţi,

---a declarat Şumudică la Digi Sport

Gazeta Sporturilor scrie că celălalt fotbalist dorit de Astra este Araz Abdullayev, de la Neftchi Baku. Azerul de 24 de ani evoluează pe postul de mijlocaş de bandă şi ar urma să acopere golul lăsat de William De Amorim. Abdullayev este căpitanul lui Neftchi, iar în 2012 a fost transferat de Everton. Englezii nu l-au folosit însă şi l-au împrumutat la Neftchi şi Panionios.

Ultimele transferuri făcute de Steaua - Moke, Jakolis şi Stăncioiu, nu l-au dat pe spate pe Şumudică. Antrenorul Astrei crede că Reghecampf va avea mari probleme acum, după plecările lui Stanciu şi Hamroun. 

Steaua a pierdut foarte mult prin vânzarea lui Stanciu şi Hamroun. Erau doi fotbalişti care făceau diferenţa în situaţii de unu-la-unu,

---a mai spus Şumudică

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi