Astra nu se sperie de cehii de la Plzen. Şumudică: "Vom juca şi la spectacol!"

Campionii României de la Astra sunt codaşi în Europa - nu au niciun punct în grupă. Doar 8 echipe din cele 48 ale grupelor Europa League nu au reuşit să adune vreun punct până acum. Mai mult, Astra şi azerii de la Qarabag sunt singurele echipe care au primit şapte goluri, cele mai multe din competiţie! În 4 din ultimele 5 înfrângeri, Astra nu a marcat nici un gol. Jucătorii lui Şumudică vor să spargă gheaţa în Cehia, pe terenul celor de la Viktoria Plzen, în duelul dintre penultimul şi ultimul loc în grupă. 

Marius Şumudică s-a mai calmat după ultima discuţie cu şefii echipei şi promite că echipa va arăta altfel la meciul cu cehii. 

Este un joc important în economia calificării. Întâlnim o echipă bună, o echipă robustă, o echipă cu experiență în competițiile europene. Noi suntem conectați la partidă și vom face tot ce ține de noi ca acest meci să nu îl terminăm cu un insucces. Plzen este o echipă care și cu ajutorul publicului pune o anumită presiune pe adversar. Noi am venit să jucăm fotbal și să ne ridicăm la nivelul adversarului, să creăm un spectacol.

Sunt ferm convins că vom face o partidă mare! Deci, atenție, sunt ferm convins că vom face o partidă mare! Am încredere totală în băieții mei, am avut niște discuții în aceste zile și cred că vom arăta aproape de ceea ce am arătat sezonul trecut!

---a anunţat Şumudică

El este antrenorul care a adus cea mai mare performanţă din istoria Astrei şi antrenorul pe care l-am susţinut şi îl susţin în continuare. Încercăm fiecare dintre noi să găsim variante pentru ca lucrurile să meargă mai bine. Şumudică este antrenorul echipei şi va rămâne. O să stea cu mine pe scaun şi va avea mai mult curaj,

---a spus preşedintele Astrei, Dani Coman

Cehii vor juca la rupere, pentru că vor să dea lovitura în grupă. Plzen a scos două egaluri până acum, cu AS Roma şi Austria Viena şi e mare favorită la casele de pariuri în meciul cu Astra. Viktoria Plzen ar putea obţine primul succes în cupele europene, după o serie de 11 meciuri pierdute.

Sunt sigur că baieții nu vor lua meciul ușor, o să îl pregătesc în așa fel încât să fie concentrați. Știm că Astra a fost campioana României, are jucători valoroși și de calitate acolo.Totuși, vom juca numai la victorie. E foarte important meciul, dar mai sunt și alte jocuri, suntem la jumătatea drumului și meciul decisiv cred că va fi cu Austria Viena, acasă,

---a spus antrenorul cehilor, Roman Pivarnik

Ne dorim să obținem toate punctele. Suntem într-o situație delicată și sperăm să ne revenim cât mai repede. Petrolul Ploiești a obținut o victorie mare aici, sperăm să-i urmăm și să ne impunem, chiar nu contează scorul. O să fie dificil, i-am urmărit și sunt o echipă destul de bună,

---a declarat atacantul Astrei, Budescu

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!