Astra Giurgiu vs FC Copenhaga, mega cote care-i fac cu ochiul chiar şi lui Şumudică!

sumudica.jpegA doua echipa românească prezentă în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Astra Giurgiu, va juca miercuri seară pe teren propriu în compania campioanei din Danemarca, FC Copenhaga.

Pentru o astfel de super partidă această casă de pariuri online vine cu cote pe măsură. Mai mult ca sigur dacă Marius Şumudică n-ar fi fost antrenorul Astrei ar fi luat şi el în vizor una din aceste cote la cât de mari sunt.

Victoria Astrei primeşte cota 5.30 în loc de 3.30, în timp ce succesul lui FC Copenhaga primeşte cota 4.25 în loc de 2.25

Beneficiezi de aceste cote mărite dacă alegi să pariezi un bilet simplu, pre-meci, fie pe victoria Astrei, fie pe victoria danezilor. De asemenea mai trebuie să intri pe pagina promoţiei de pe site-ul casei de pariuri şi să dai click pe opţiunea Înscriere prezentă în acea pagină.

Miza maximă pentru mega cotă este de 50 RON. Doar primul pariu pre-meci pe victoria unei formaţii va fi luat în considerare. Promoţia este valabilă atât pentru clienţii noi cât şi pentru cei existenţi!

Bonusul va fi calculat după formula: cota specială - cota din momentul plasării pariului x miza (maxim 50 RON). Dacă de exemplu vei paria 50 RON pe Astra vei câştiga 162.5 RON cash (calculat la cota actuală de 3.25), imediat după terminarea partidei, bineînţeles dacă Astra se va impune. Ulterior vei mai primi încă 102.5 RON sub formă de bonus. Suma creditată ca şi bonus va trebui rulată de şase ori pe cote de cel puţin 1.60 în decurs de 7 zile de la creditare.

Cotele existe în acest moment la casele de pariuri online recomandate de PariuriX pentru rezultatul 1x2 al meciului Astra - FC Copenhaga

Tu pe cine pariezi? Astra la o cotă de 5.30 sau FC Copenhaga la o cotă de 2.25?

Sursă foto: dolce-sport.ro

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi