Share

Pontul pentru Astra Giurgiu - Sepsi Sf. Gheorghe

Ponturi Liga 1

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

16 Iul 2017 11:23 3,3k 0
Logo Astra Giurgiu
Logo Sepsi SF Gheorghe
Astra Giurgiu
Sepsi SF Gheorghe
VS
18:30 16 Iulie 2017
Liga 1

Analiză și informații pentru Astra Giurgiu v Sepsi SF Gheorghe

Astra Giurgiu debutează pe teren propriu în noua ediție de campionat, cu speranța că va reuși să-și formeze din mers o nouă echipă și să participe în playoff. Edi Iordănescu și băieții săi și-au făcut încălzirea joi, în Europa League, când au învins clar pe FC Zira din Azerbaidjan. Principala preocupare a staffului tehnic ar fi recuperarea fizică a jucătorilor, deoarece Astra nu are prea multe soluții pe banca de rezerve. Cu ZIra a strălucit Alex Ioniță, jucătorul care face tot jocul Astrei, iar Le Tallec a fost o surpriză plăcută. Chiar dacă au plecat mulți jucători, Edi Iordănescu are la dispoziție material pentru a face o echipă competitivă pentru prima ligă, cu Ioniță pe post de Budescu. Astra a impresionat la fazele fixe, unde a reușit să pună în aplicare diverse scheme de joc, iar Dandea, Erico sau Bejan au fost în permanență peste adversarii lor. 

Iliev - Belu, Erico, Bejan, Stan - Mrzjliak, Dandea - Nicoară, Marquinhos, Ioniță - Chipirliu

Sepsi

Echipa din SF. Gheorghe debutează în Liga 1 Betano pe terenul unei foste campioane și al unei echipe care ne reprezintă în cupele europene. Sepsi a terminat pe doi în divizia B și va juca la Brașov meciurile de pe teren propriu. Pentru întărirea lotului au fost aduși jucători cu experiență ca Oros sau Grecu sau tineri de perspectivă ca Petre sau Herea. Au mai venit portarul Miron de la UTA, doi lituanieni și doi tienri, Kylien, dela Viitorul, și Dima, de la Reșița. Antrenor este Valentin Suciu de 41 de ani, care va debuta în Liga 1 Betano. Așadar, un lot neexperimentat cu ceva implanturi, dar nu de foarte mare calitate, care se va baza pe eficiența lui Hadnagy, golgheter în Liga a doua. Sepsi reprezintă o neunoscută ca joc, de aceea vom aștepta să se scurgă câteva etape pentru a ne da seama de ce vrea să joace. 

Miron - Burlacu, Oros, Damian, Grecu - Ghinga, Pasys, Thiaw, Petre - Astafei, Hadnagy

Pont recomandat Astra Giurgiu VS Sepsi SF Gheorghe

Astra are o cotă bună la victorie și cred că trupa lui Edi Iordănescu se va impune, deoarece a trecut peste tracul primului meci oficial, iar victoria confortabilă cu Zira a adus un moral bun grupului. Giurgiuvenii au jucători capabili să facă diferența ca Ioniță sau Le Tallec, iar apărarea este una bună pentru nivelul primei Ligi. Sepsi nu are cum să pună prea multe probleme cu veteranul Hadnagy sau Astafei, în timp ce Miron nu mi se pare un portar extraordinar, din contră, l-am văzut ezitant în ultimele meciuri la UTA. Edi este un antrenor ambițios, capabil să-și motivaze jucătorii în vederea unui debut cu dreptul, mai ales că aceste puncte cu o echipă care se va bate la retrogradare sunt foarte importante.

Pont pariuri: Astra câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 7

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

15

Castigate:

10

Pierdute:

4

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0