ASTRA - FC COPENHAGA 1-1. Campioana României nu s-a trezit după umilința cu Dinamo din campionat

Astra nu s-a trezit din pumni. După înfrângerea din campionat cu Dinamo, 1-4 la Giurgiu, campioana României a terminat la egalitate primul meci cu danezii de la FC Copenhaga, din turul trei preliminar al Ligii. Teixeira a deschis scorul după numai 7 minute, din pasa lui Boudjemaa. Danezii au vrut să revină pe tabela până la pauză. Mai întâi, Delaney a pătruns în careu, dar șutul său a trecut peste. Apoi, Lung jr s-a aventurat să iasă din poartă la o aruncare de la margine a danezilor și era să o comită - noroc cu Fabricio, care a respins în corner.  

Începutul reprizei secunde i-a aparținut Astrei, dar Takayuki a ratat ținta. Șumudică l-a aruncat apoi în luptă pe Săpunaru. Aflat la primul meci în tricoul Astrei, Săpunaru l-a înlocuit pe Boudjemaa în minutul 59. N-a fost cu noroc...La 5 minute după, danezii au egalat: Delaney a marcat cu un șut în forță. Trupa lui Șumudică a pus apoi presiune, dar nu a mai reușit nimic periculos până la finalul partidei. Astra - Copenhaga s-a terminat 1-1 și calificarea în play-off-ul Ligii se decide în returul din Danemarca, de săptămâna viitoare. 

Disputat de Steaua, Dinamo și Astra, Budescu a urmărit din tribune meciul de la Giurgiu. Președintele Astrei, Dani Coman a anunțat că atacantul naționalei s-a înțeles cu chinezii și revine la Giurgiu! 

Nu glumesc, actele sunt la mine pe birou. La finalul meciului o să semnăm cu Budescu, a spus Dani Coman la Dolce Sport, înainte de startul partidei

Am avut foarte multe discuții. Cei din China mi-au spus că mă vor lăsa șase luni împrumut, iar în iarnă voi reveni acolo. În două săptămâni, maxim, voi reveni pe teren,

a spus Budescu

Suspendat din cauza pariurilor, Marius Șumudică putea sta pe bancă la Giurgiu. Șumi a refuzat, însă, invitația observatorului partidei, care i-a spus antrenorului Astrei că el nu știe nimic. 

 

ECHIPE DE START:    

Astra: Lung jr. - Vangjeli, Fabricio, Geraldo, J. Morais - Takayuki, Fl. Lovin, Boldrin - Boudjemaa, D. Niculae, Teixeira. Rezerve: Gavrilaș, De Amorim, Oros, Al. Stan, Boubacar, Săpunaru, D. Florea;

FC Copenhaga: Olsen - Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson - Verbici, Delaney, Kvist, Toutouh - Santander, Cornelius. Rezerve: Andersen, Antonsson, Pavlovici, Remmer, Gregus, Falk, Amankwaa.

Foto: Mediafax

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi