Aston Villa își face planuri de viitor cu PANTILIMON în poartă! Românul e văzut om de bază la Villa, care vrea să revină cât mai repede în prima ligă engleză

Și totuși, Pantilimon are viitor în Anglia. "Daily Star" scrie că portarul român este dorit de Aston Villa, echipă preluată din această vară de Roberto Di Matteo. Italianul s-a remarcat în Anglia după ce a câștigat Champions League cu Chelsea în 2012. Retrogradată sezonul trecut în Championship, Aston Villa vrea să revină cât mai repede în prima ligă engleză, iar șefii echipei i-au dat mână liberă lui Di Matteo. Transferul are șanse mari să se facă, pentru că englezii scriu că Pantilimon s-a săturat să facă tușa la Watford și să fie rezerva brazilianului Heurelho Gomes.

2,2 milioane de euro oferă șefii lui Aston Villa pentru "Panti", care a jucat cu Watford doar în FA Cup. Românul e tentat să plece, dar vrea cel puțin un salariu la fel de bun ca la Watford, 50 de mii de lire pe săptămână. În Anglia, Pantilimon a mai jucat la Manchester City și Sunderland.

Presa din Anglia mai scrie că Pantilimon ar fi prima variantă pentru poarta lui Aston Villa. Di Matteo l-a mai adus în această vară la echipă și pe fostul jucător al lui Verona, Pierluigi Gollini, un portar în vârstă de 21 de ani. Șefii lui Aston Villa vor să rezolve repede postul de portar, după ce americanul Brad Guzan a anunțat că vrea să plece.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi