Astăzi vei câștiga cu 50% mai mult ca de obicei la jocuri de cazino! Vezi aici cum!

Sportingbet (deschide cont acum) este un site de gambling recunoscut pentru numărul mare de promoții pe care îl oferă în fiecare zi, iar acest lucru este valabil atât la pariuri sportive cât și la jocuri de cazino. De exemplu pe întreaga durată a zilei de duminică 26 iulie 2015 (26.05.2015, ora 02:01 - 27.06.2015, ora 01:59) vei primi un bonus de 50% din valoarea profitului, în limita a 10€.

Exemplu: Dacă pariezi 200€ și câștigi 220€ înseamnă că profitul este de 20€, deci vei primi bonusul maxim de 10€. Bonusul va fi creditat până cel târziu miercuri și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

sb-duminica.png

Steam Tower este un joc pe 15 linii unde miza minimă este de 0.05RON/linie. În acest joc poți primi următoarele simboluri speciale:

  • Wild: Un astfel de simbol poate înlocui orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe linia respectivă. Dacă primești un astfel de simbol în timpul unei rotiri gratuite atunci vei primi încă două "free spins" iar jocul trece la următorul etaj.
  • Stacked Wild: Un astfel de simbol acoperă toată rola și activează 10 "free spins", iar jocul urcă din nou la următorul etaj

În timpul rotirilor gratuite vei primi un anumit multiplicator (maxim 7x) în funcție de etajul la care te afli (există 16 etaje). Atunci când ajungi la ultimul etaj primești și un bonus de 1,000 de fise înmulțit cu nivelul mizei.

La Sportingbet Casino găsești peste 160 de sloturi diferite dar și jocuri de cărți, ruletă și multe altele! În fiecare zi vei beneficia de o promoție nouă precum aceasta. Recomand să urmărești constant articolele noastre pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte.

steam-tower.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi