Astăzi Sportingbet te rambursează cu maxim 500€ dacă ai fost un client activ în săptămâna precedentă!

În urmă cu o săptămână ți-am prezentat noul program de fidelitate oferit de Sportingbet (deschide cont acum): "Asigurare săptămânală". Dacă mi-ai urmat sfatul și te-ai jucat pe acest site în ultimele șapte zile, atunci astăzi ți-a fost alocat unul din cele cinci nivele VIP.

asigurare-1.png

Dacă ai acumulat minim 20,000 de puncte înseamnă că ai atins nivelul 5, deci primești acces în Premium Club acolo unde sunt oferite bonusuri, promoții, concursuri și curse exclusive unde premiile și recompensele sunt foarte consistente.

Indiferent de nivelul tău VIP (1-5) astăzi ești eligibil să beneficiezi de o rambursare în cazul în care norocul nu ți-a surâs săptămâna trecută și ai pierdut bani în loc să câștigi. Rambursarea exactă depinde de nivelul VIP atins de tine, conform tabelului de mai jos.

asigurare-2.png

Așa cum poți vedea, Sportingbet își recompensează clienții fideli. Aceasta este doar una din promoțiile oferite de acest site de gambling. Îți recomand să accesezi articolele de pe site-ul nostru sau secțiunea Promoții direct de pe site-ul agenției pentru a vedea o listă completă cu ofertele disponibile.

Iar dacă îți deschizi un cont acum beneficiezi și de un pachet de bun venit format din trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400 RON la pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi