Astăzi primești un bonus de maxim 10€ dacă cumperi lozuri răzuibile la Sportingbet!

Marți 7 iulie 2015 Sportingbet (deschide cont acum) oferă un bonus de până la 10€ dacă cumperi lozuri răzuibile pe acest site. Tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea "Lozuri răzuibile" și să achiziționezi minim 10 lozuri în intervalul 07.07.2015, ora 02:01 - 08.07.2015, ora 01:59. Pentru fiecare 20€ cheltuiți vei primi un bonus de 1€ în limita a 10€. Bonusul va fi acordat mâine în balanța contului Sportingbet și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Regulamentul complet al promoției poate fi găsit în acest articol.

lozuri-marti.png

Deci pe lângă eventualele câștiguri pe care le poți avea datorită acestor lozuri vei primi garantat și un bonus suplimentar. Dacă vei cumpăra lozuri de la Loteria Română sau din alte locuri de acest gen cu siguranță nu vei primi nimic în plus.

Și câștigurile sunt mult mai mari online. Când este ultima dată când ai câștigat mai mult de 10-20 RON cu un loz cumpărat din oraș? Probabil că nu ți s-a întâmplat prea des și mai mult ca sigur nici nu te va lovi norocul curând. În schimb la Sportingbet, indiferent de jocul pe care îl alegi, câștigurile pot fi substanțiale.

De exemplu chiar astăzi cineva a câștigat în jocul Tribble 1,400€ dintr-un singur loz în care a investit un pic peste 2€. Iar în cadrul acestui joc câștigurile maxime pot ajunge chiar până la fabuloasa sumă de 500,0000 RON (peste 100,000€) dacă nimerești lozul cel mare! Un alt joc cu premii foarte consistente este ACE, acolo unde câștigul maxim este de 250,000 RON.Sunt curios care sunt câștigurile maxime la lozurile pe care le poți achiziționa din oraș dar oricum n-am auzit vreodată ca astfel de premii să fie câștigate.

castiguri.png

Deschide un cont acum și primești un bonus de până la 1200RON la jocuri de cazino și până șa 400RON la pariuri sportive!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi