Astăzi primești șapte rotiri gratuite în Starburst dacă pariezi pe meciul Ajax vs Rapid Viena!

Cu începere de la ora 21:15 Ajax și Rapid Viena se vor întâlni în manșa secundă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor. Săptămâna trecută cele două formații au remizat 2:2 deși "lăncierii" au condus cu 2:0 și au jucat timp de jumătate de oră în superioritate numerică.

Această partidă a fost aleasă Meciul Zilei de către Sportingbet (deschide cont acum), ceea ce înseamnă că vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor Corect. Rotirile vor fi disponibile miercuri după ora 13:00 și trebuie utilizate până cel târziu joi la ora 01:59. Regulamentul complet poate fi accesat AICI.

Repetarea scorului din tur are o cotă de 13:00, în timp ce 1:1 este scorul cel mai probabil la o cotă de 6.50. Înainte să pariezi vreau să îți prezint și o statisitcă interesantă: Ajax a câștigat doar două din ultimele zece meciuri, în timp ce adversara sa este neînvinsă de 20 de jocuri (luând în considerare și partidele amicale din vară). 

meciul-zilei.png

Mâine vei putea lua din nou șapte rotiri gratuite în Starburst dacă vei paria pe scorul corect al partidei dintre Partizan Belgrad și Steaua București. Dar această promoție va fi disponibilă doar în ziua meciului!

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi