Astăzi poți primi șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst! Vezi aici cum!

Ultima partidă a primei etape din Anglia Premier League va avea loc în această seară cu începere de la ora 22:00, atunci când West Brom va primi vizita celor de la Manchester City.

La acest joc sportingbet.ro vine cu următoarea promoție: plaseză un pariu pe opțiunea Scor Corect înainte ca meciul să înceapă și vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino indiferent de suma mizată (minim 2 RON) sau de deznodământul pariului.

Rotirile pot fi utilizate doar în cadrul jocului Starburst și vor fi creditate luni la ora 13:00. Acestea trebuie utilizate până cel târziu marți la ora 01:59 iar eventualele câștiguri trebuie rulate în aceșai joc și interval orar cel puțin o dată înainte de a putea solicita o retragere.

Despre meci

West Brom a câștigat ultimele cinci partide de verificare, ea reușind să marcheze 14 goluri în acest interval. Totuși, adversarii întâlniți au fost destul de accesibili. De partea cealaltă, "cetățenii" s-au distrat cu naționala statului Vietnam, pe care au zdrobit-o într-un amical cu scorul de 8:1. Însă au și pierdut amicale, cu Real Madrid (1:4) și Stuttgart (2:4).

Ar mai trebui precizat că City a câștigat ultimele șapte meciuri cu West Brom, iar în precedentele patru a marcat de câte trei ori. Și în partida de astăzi echipa lui Pellegrini pornește ca favorită cu o cotă de 1.67 pentru un eventual succes, în timp ce o victorie a gazdelor are o cotă de 5.25. O remiză este cotată cu 3.80. Mai jos poți vedea cotele oferite de sportingbet.ro pentru opțiunea Scor Corect.

westbrom-city.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi