Astăzi poți câștiga cu 50% mai mult ca de obicei la jocuri de cazino! Vezi aici cum!

Pe întreaga durată a zilei de miercuri (mai exact în intervalul 22.07.2015, ora 02:01 - 23.07.2015, ora 01:59) câștigi cu 50% mai mult la Sportingbet Casino (deschide cont acum) în cadrul jocului Wild Melon.

Dacă te joci minim 20 de mâini în acest joc în intervalul precizat anterior și termini pe plus, atunci primești un bonus egal cu 50% din profit în limita a 10€. Să-ți dau un exemplu: investești 50€ și câștigi 60€, deci ești eligibil pentru un bonus de 5€. Să nu-ți imaginezi că există apoi condiții grele de rulaj pentru că nu este adevărat; de fapt poți retrage bonusul imediat ce-l primești (aproximativ în trei zile lucrătoare).

sb-miercuri.png

Această ofertă face parte din seria de promoții Bonusuri calendar prin care Sportingbet oferă lunar bonusuri în valoare totală de 120,000€.

Revenind la promoția de astăzi, a venit momentul să vorbesc un pic și despre jocul Wild Melon. Acesta face parte din categoria "sloturi video" și seamănă mult cu jocurile vechi deoarece are doar trei coloane și o singură linie de câștig. Miza ta poate fi de 1.25, 2.50 sau 3.75 RON. Eu recomand să te joci pe miză de 3.75 RON (dacă îți permiți desigur) pentru că în acel caz câștigul maxim este de 37.500 RON! Această sumă va fi câștigată în momentul în care prinzi o linie de pepeni.

wild-melon.png

Astăzi mai recomand să încerci și jocurile Mega Fortune și Hall of Gods deoarece în acestea jackpoturile au atins valori fenomenale de peste 12 milioane de RON fiecare!

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!