Astăzi în jocul de ruletă live vei pierde mai puțin dacă te joci la Sportingbet!

Bonusuri Calendar este o serie de promoții prin care Sportingbet (deschide cont acum) vine zilnic cu o ofertă nouă într-un anumit joc de cazino. Valoarea totală a bonusurilor oferite pe durata unei luni calendaristice depășește suma de 120,000€!

Joi 9 iulie 2015 a fost ales jocul de ruletă din secțiunea Live Casino. Pe întreaga durată a zilei (09.07.2015, ora 02:01 - 10.07.2015, ora 01:59) vei beneficia de o rambursare de 25% în limita a 10€ dacă norocul nu este de partea ta. Suma rambursată va fi creditată în cont în maxim trei zile lucrătoare și nu este supusă vreunei condiții de rulaj.

promotie-joi.png

Aşadar câștigurile tale vor fi la fel de mari ca de obicei, dar pierderile vor fi mai mici, ceea ce este foarte avantajos fiindcă ești acoperit în cazul în care nu prinzi o zi bună.

Despre jocul de ruletă live

Un joc live este acel joc care are loc în timp real. Cum funcționează acest sistem? Jocul la care participi se ține într-un cazino real din Letonia și este transmis pe internet prin intermediul unor webcam-uri. Astfel tu te poți bucura de adrenalina jocurilor cu live dealer direct din confortul casei tale, fără a fi necesar să te deplasezi la cazinoul de la tine din oraş. Plus că în sălile de jocuri nu vei beneficia niciodată de astfel de promoții precum cea prezentată în acest articol.

Miza minimă în jocul de ruletă live este de 5 RON, iar cea maximă de 50.000 RON, deci indiferent de bugetul pe care-l ai la dispoziție te poți juca fără probleme. Și că tot a venit vorba de acest joc trebuie să știi că dacă îți deschizi un cont nou acum primești un bonus pentru prima depunere de până la 1.200 RON, bonus ce poate fi folosit integral la ruletă!

ruleta-live.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi