Astăzi câștigurile tale la pariuri virtuale sunt cu 50% mai mari ca de obicei! Profită și tu acum!

Astăzi Sportingbet (deschide cont acum) vine cu o promoție pe care nu trebuie să o ratezi. Pe întreaga durată a zilei (10.07.2015, ora 02:01 - 11.07.2015, ora 01:59) beneficiezi de câștiguri cu 50% mai mari ca de obicei la pariurile plasate pe sporturi virtuale, în limita a 10€. Mai exact primești un bonus egal cu 50% din profit.

Cum funcționează promoția?
Să presupunem că pui 20 de pariuri de cotă 2.00 cu câte 10 RON fiecare din care câștigi 14 pariuri și pierzi 6. Asta înseamnă că ai investit 200 RON și ai câștiguri de 280 RON. Ești cu 80 RON pe plus, deci ești eligibil pentru un bonus de 40 RON. Bonusul este creditat în maxim trei zile lucrătoare și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Pentru informații suplimentare intră aici.

promotie-vineri.png

Este profitabilă această promoție?
Fără îndoială răspunsul este DA și nici nu trebuie să te gândești prea mult ca să-ți dai seama de acest lucru. Sportingbet mai oferă câteodată astfel de bonusuri la jocuri de cazino dar acolo depinzi complet de noroc în timp ce aici mai depinzi și de modul în care joci.

Ai putea spune că și pariurile virtuale țin 100% de noroc dar nu sunt complet de acord, cel puțin nu când vine vorba de platforma oferită de Sportingbet. Și spun asta pentru că această platformă simulează foarte bine un mediu real și situații care pot avea loc pe bune la sporturi adevărate.

Trebuie să iei în considerare faptul că aici poți vedea rezultate și statistici de la evenimente virtuale precedente astfel încât poți să îți faci o idee despre ce te va aștepta.

Pe ce sporturi virtuale pot paria?
Sportingbet oferă pariuri pe campionate virtuale de fotbal, turnee virtuale de tenis și curse virtuale de cai / ogari.

virtuale.png

Cum îmi pot mări șansele de a termina ziua pe plus?
O idee bună ar fi să încerci să aplici diferite strategii de pariuri sportive precum Martingale, Fibonacci sau chiar strategii inventate de tine sau luate de la alți pariori. La sporturi reale durează destul de mult timp să folosești o asfel de strategie dar la sporturi virtuale situația este alta ținând cont că de exemplu un întreg campionat de fotbal se joacă în doar 150 de minute! Avem chiar un articol detaliat despre acest subiect. Articolul poate fi accesat AICI.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON la pariuri sportive și maxim 1200RON la jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi