Astăzi câștigi cu 50% mai mult la pariurile pe sporturi virtuale! Vezi aici cum!

"Bonusuri calendar" este o serie de promoții prin care Sportingbet (deschide cont acum) vine zilnic cu o promoție nouă care poate fi de mai multe tipuri: sporirea câștigurilor, rambursare unei părți din banii pierduți sau un bonus în funcție de suma cheltuită. De obicei asfel de promoții sunt oferite la jocuri de cazino dar astăzi (24.07.2015, ora 02:01 - 25.07.2015, ora 01:59) te poți bucura de câștiguri cu 50% mai mari la pariuri virtuale! Poți lua un bonus de maxim 10€ care nu este supus vreunei condiții de rulaj.

De exemplu plasezi 30 de priuri de cotă 2.00 cu câte 5 RON fiecare din care câștigi 20 și pierzi 10. Asta înseamnă că ai investit 150 RON și ai luat 200 RON, deci ești eligibil pentru un bonus de maxim 25 RON.

sb-vineri.png

Dacă la jocuri de cazino depinzi doar de noroc, la pariuri virtuale intervine și modul în care pariezi. Spun acest lucru deoarece platforma de virtuale a celor de la Sportingbet se apropie foarte mult de realitate. De exemplu poți paria pe campionate virtuale de fotbal și poți da peste o echipă în formă care câștigă toate meciurile sau, din contră, dai de una care bifează doar înfrângeri pe linie. Poți găsi echipe care joacă foarte bine acasă și altele care o fac foarte slab în deplasare sau poți da peste o formație a cărei meciuri au majoritatea minim 3 goluri.

Sportingbet oferă și o bază de date foarte complexă cu statistici de la toate partidele și campionatele precedente. Pe lângă fotbal, poți plasa pariuri virtuale și pe tenis, curse de cai și curse de ogari. În acest articol am prezentat câteva strategii de pariuri sportive ce pot fi folosite foarte ușor la sporturi virtuale deoarece meciurile se joacă într-un ritm mult mai rapid. Astfel utilizând strategia corectă îți vei mări considerabil șansele de a termina ziua pe plus și de a lua bonusul maxim de 10€!

Deschide un cont acum și primești un bonus de 50% în limita a 400RON la pariuri sportive dar și maxim 1200RON la jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi