Astăzi câștigi cu 50% mai mult la jocuri de cazino! Profită acum!

Amatorii de jocuri de cazino trebuie să încerce astăzi Sportingbet Casino (deschide cont acum) fiindcă acesta vine cu o promoție în jocul Excalibur prin care oferă un bonus egal cu 50% din profit în limita a 10€. Această ofertă este valabilă doar până pe 13 iulie 2015 la ora 01:59 deci grăbește-te fiindcă timpul este scurt! Termenii și condițiile promoției pot fi consultate în acest articol.

De exemplu dacă reușești să ai un profit de 80 RON vei mai primi în plus încă 40 RON şi astfel câștigurile tale totale vor fi de 120 RON. Tare nu? Un cazino de cartier n-ar oferi niciodată o astfel de promoție, în timp ce Sportingbet vine zilnic cu o ofertă nouă de acest gen.

promotie-duminica.png

Plus că la cazinoul recomandat de mine mai beneficiezi și de un bonus de până la 1.200 RON imediat ce-ți deschizi un cont, iar astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru jocurile tale favorite! Să nu mai vorbim de faptul că la un cazino online câștigurile vor fi întotdeauna mai mari ca la un cazino de cartier. Din ce se știe, payout-ul este undeva la 95-98% pe internet și 60-70% offline.

Revenind la promoția de astăzi, să vorbim un pic despre jocul Excalibur. Acesta este un joc din categoria "sloturi video", precum cele pe care le găsești la aparate în oraș. Este un joc pe 20 de linii iar miza minimă este de 0.05RON/linie. Cu o miză de doar 1RON/rotire poți avea câștiguri fabuloase de până la 120.000 RON, o sumă care sigur poate schimba viața oricui.

Hai să-ți prezint și facilitățile speciale oferite în cadrul acestui joc:

  • Simboluri Wild: Înlocuiește orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe o anumită linie având și un factor de multiplicare de 2x!
  • Golden Wild: Apare doar pe rola a treia și are o funcție similară cu cea a simbolului Wild.
  • Scatter: Primești între 10 și 30 de rotiri gratuite unde câștigurile tale vor fi de trei ori mai mari ca de obicei!

excalibur.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii