Astăzi avem cinci meciuri tari în fotbalul european! Încercăm un sistem "nebun"?

În această zi de duminică vom avea câteva dueluri destul de interesante, dueluri echilibrate în care este greu de stabilit o învingătoare. Ne-am gândit din acest motiv să încercăm un sistem 3 din 5.

Astfel luăm fiecare din cele cinci meciuri şi le jucăm x pauză / x final. Greu să găsim argumente pentru acest tip de pariu. Mai mult ne bazăm pe echilibrul care teoretic ar trebui să existe în teren şi pe faptul că sunt dueluri importante, cu miză în care s-ar putea ca echipele să nu rişte foarte mult. Să spunem totuşi că în acest sezon Manchester United are cinci meciuri încheiate x/x. Că în două din cele zece deplasări ale lui Bordeaux a fost egalitate de la un capăt la altul. Roma şi Lazio au încheiat 0:0 ultimul duel direct şi că în ambele derby-uri capitoline în care pe banca lui Roma s-a aflat Rudi Garcia scorul la pauză a fost 0:0. Juve are în acest sezon două egaluri în deplasare şi în ambele scorul a fost egal şi la pauză, iar în trei din ultimele cinci confruntări dintre Barcelona şi Atletico Madrid a fost egalitate atât la pauză, cât şi la finalul partidelor.

În exemplul nostru de bilet de mai jos miza per variantă este de 1 RON, iar miza totală de 10 RON. Dacă prindem măcar trei dintre pronosticuri atunci am avea asigurat un câştig de 99,45 RON! E greu de prins un astfel de sistem, dar nu imposibil!

bilet-sistem.JPG

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi