Astăzi ai câștiguri cu 50% mai mari ca de obicei la jocuri de cazino!

Sportingbet Casino (deschide cont acum) este recunoscut pentru faptul că vine zilnic cu promoții atractive la jocurile de cazino. O astfel de promoție este oferită și astăzi, 5 august 2015.

Pe întreaga durată a zilei (05.08.2015, ora 02:01 - 06.08.2015, ora 01:59) vei beneficia de câștiguri cu 50% mai mari ca de obicei în cadrul jocului de cazino Gemix. Mai exact, în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoției vei primi un bonus egal cu jumătate din profitul acumulat de tine în intervalul menționat mai sus. Dacă de exemplu ai făcut un profit de 20€ atunci vei primi un bonus de 10€. Acesta nu este supus vreunei condiții de rulaj. Regulamentul complet al promoției poate fi accesat AICI.

sb-miercuri.png

Gemix este un joc pe 7 linii și 7 coloane în care miza minimă este de 2.50RON / rotire. Asta înseamnă că la fiecare rotire îți pică 49 de simboluri. Cu cât ai mai multe simboluri de un fel, cu atât câștigurile vor fi mai consistente. Dacă te joci pe miza minimă poți câștiga până la 2.500 RON dintr-o singură mână, cu condiția să/ți pice minim 15 stele pe ecran.

La fiecare rotire poți primi trei tipuri de Jokeri (Wild-uri):
- Jokeri normali: pot apărea maxim 10 la fiecare rotire.
- Joker simbolizat printr-o acadea: acesta se poate răspândi de la o margine la alta
- Jokeri lipicioși: pot apărea până la 8 astfel de simboluri la fiecare mână.
Un wild este un simbol ce substituie orice alt simbol pentru a da câștigul maxim la o anumită mână.

În Gemix vei accesa trei lumi diferite în care poți să îți crești nivelul. De asemenea sunt oferite și alte facilități interesante pe care te invit să le descoperi singur! În orice caz acesta este un joc foarte interesant și diferit față de jocurile clasice de "păcănele" cu care ești probabil obișnuit.

gemix.png

Joacă-te și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi