Astăzi a început evenimentul principal al WSOP 2015!

Ediţia cu numărul 46 a World Series of Poker se va încheia, ca în fiecare an, cu Main Eventul, premiile totale aici fiind în valoare de cel puţin 60 milioane dolari. Pentru prima oară, nu mai puţin de 1 000 jucători vor pleca acasă cu o parte din premiu, câştigătorul urmând să primească un cec de peste 8 milioane de dolari. Evenimentul are loc la Rio All Suite Hotel & Casino, Nevada.

Joacă acum poker online şi poate la anul vei fi şi tu prezent la WSOP!

wsop.jpg

Astăzi, 5 iulie 2015, a început evenimentul principal al WSOP, cel cu numărul 68 al acestei ediţii, unul care va dura până pe 14 iulie, masa finală fiind transmisă de postul TV ESPN. Buy-in-ul pentru participarea la acest eveniment este de 10.000 dolari. Sunt asteptaţi să ia parte jucători din 85 naţiuni. Anul trecut câştigătorul Main Event-ului, suedezul Martin Jacobson, a plecat acasă cu un premiu de 10.000.000 dolari. În acest an, premiul va fi puţin mai mic, fapt cauzat de numărul superior de premianţi.

Românul cu cetăţenie canadiană, Daniel Negreanu, a participat la trei event-uri la această ediţie, clasându-se pe poziţia a treia în cel cu numărul 41, Seven Card Stud, câştigând 113.062 dolari.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi