Astăzi 05.07.2015 primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă pariezi pe meciul Videoton v Ferencvaros!

Duminică 5 iulie 2015 Sportingbet (deschide cont acum) te recompensează cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi minim un pariu pe scorul corect al meciului Videoton vs Ferencvaros. Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate înainte de startul meciului. Miza pariului sau deznodământul lui nu sunt importante. Mai multe detalii despre această promoție găsești accesând acest articol.

meciul-zilei-1.png

Meciul Videoton vs Ferencvaros se joacă în Supercupa Ungariei cu începere de la ora 21:15 pe Sóstói Stadion din Székesfehérvár. Cele două formații au terminat campionatul pe primele două locuri și au jucat și finala Cupei Ungariei. 

Videoton este echipa campioană, ea reușind să termine sezonul la șapte puncte distanță peste adversara din acest meci. Ferencvarosi și-a luat în schimb revanșa în finala Cupei Ungariei, acolo unde a câștigat de o manieră categorică: 4:0.

În meciul de astăzi Videoton este favorită cu o cotă de 2.10 pentru o eventuală victorie deși inițial casele de pariuri au dat cote egale celor două echipe. În ceea ce privește pariurile pe opțiunea Scor corect, rezultatul de 1:1 pare să fie cel mai probabil, acesta având o cotă de 6.00. Repetarea rezultatului de 4:0 din cupă în favoarea celor de la Ferencvarosi are o cotă de 81.00!

La acest meci dar și la celelalte din oferta celor de la Sportingbet găsești peste 100 de opțiuni de pariere. De asemenea poți profita zilnic de pe urma la foarte multe promoții atractive, una dintre ele fiind "Bonusul Acumulator" prin care primești un bonus de până la 35% pentru biletele câștigătoare care conțin minim șapte selecții.

meciul-zilei-2.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi