Asta le întrece pe toate: Palpan vrea să interzică asiaticele!

Sorin Palpan riscă să devină chiar mai antipatic decât vărul său, Florin Talpan. 

După ce a pierdut un pariu cu un coleg de cameră de la sanatoriul Bălăceanca, lui Palpan i-a venit ideea să interzică mai multe tipuri de pariuri. 

„Concret, este vorba despre două tipuri de pariuri. Primele sunt pariurile pe handicapuri asiatice. Acest tip comportă cel puțin două probleme. Termenul handicap este foarte jignitor. Eu nu spun despre un șchiop că este handicapat. Spun că este o persoană cu dizabilități. Din punct de vedere legal, se pot numi în cel mai bun caz pariuri pe dizabilități asiatice, dar nu sunt de acord nici cu această denumire”, a explicat vărul justițiarului.

„Doi la mână: eu - ca toți românii - sunt european! Cum să joc pe handicap asiatic, la mine acasă?  Voi face o scrisoare către ONJN (n.r. - Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc) pentru a sesiza această anomalie. Voi cere dezafilierea tuturor bookmaker-ilor care au în ofertă așa ceva”, a continuat Palpan, într-o intervenție telefonică în direct de la Bălăceanca.

Pariurile pe număr de cornere pot dispărea și ele din ofertele agențiilor după intervenția vărului lui Talpan. Explicația poate fi o sechelă din copilărie, când Sorin era adesea pus la colț de către cotoroanța de învățătoare. 

„Nu există nimic pe lumea asta care să nu poată fi renegat, interzis, desființat sau dat în judecată, mi-a spus odată Florin. Veți vedea că ONJN îmi va da dreptate. Azi-noapte mi-a venit o idee extraordinară: orice depășește 400 de lei câștig la un pariu să fie virat automat la bugetul CSA Steaua... sau 200 de lei... nu mai țin minte, pentru că era întuneric”, a anunțat Palpan, înainte să fie deposedat de telefon de asistentele care încercau să-i dea medicamentele.

Auzind de intențiile lui Sorin Palpan, Marius Șumudică și Flavius Stoican au bătut de trei ori în lemn.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Fotomontaj Pariurix.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi