Astă iarnă n-avea bani de căldură, acum a devenit milionară la 6/49!

O bătrână de 84 de ani din Târgu Jiu chiar a avut sărbători fericite! Sărăcia a împins-o la o agenție loto pe Liliana, care și-a pus toate speranțele în singura variantă completată cu ajutorul casierei din agenție și care a costat-o 4,90 ron. Femeia a rămas fără cuvinte când a văzut că toate numerele jucate de ea au fost extrase, pe rând - 15, 9, 31, 21, 13 și 4. Nu mai puțin de 1.375.546,09 lei (aproximativ 300.000 de euro) a câștigat bătrânica din Târgu Jiu, care a ales să joace la agenția 18-10 din orașul în care locuiește. 

Liliana stă singură într-un apartament cu două camere, are o pensie de 900 de lei și astă iarnă a stat în frig pentru că nu și-a permis să plătească gazul pentru încălzirea centrală. Fără copii, femeia era ajutată de o strănepoată plecată la muncă în Anglia. După impozitare, bătrâna se va alege cu aproximativ 210.000 de euro. 

Ea are acum nevoie de cineva de încredere care să o însoțească la București pentru a ridica premiul de la sediul Loteriei Naționale. ”Nu știu cum o să ajung la București să ridic premiul, trebuie să mă gândesc cum voi face. Încă nu am anunțat strănepoata, pentru că duminică nu am știut cât am câștigat, nici acum nu știu exact cât înseamnă. Eu copii nu am avut, iar strănepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea făceam economii. Urmăresc și în piață, să cumpăr tot ce este mai ieftin, că să îmi ajungă banii. Am intrat râzând în agenție, apoi am plâns, au fost lacrimi de bucurie", a spus Liliana (foto: observator.tv)

Femeia a avut un singur loc de muncă, de unde a ieșit la pensie - de la Uzinele Electroputere Craiova. A mai câștigat și în trecut la loto, dar sume mici." Am mai câștigat anul trecut câte 30 de lei și m-am gândit că poate mă urmărește norocul. Am mers la agenție, am ales niște numere întâmplător și am pus o variantă simplă. Am stat toată iarnă în frig, pentru a face economie la gaze. În prima lună am primit o factură de 260 de lei, m-am speriat, nu îmi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, așa că am decis să mă îmbrac mai gros", a mai spus pensionara pentru Mediafax.

Norocul le surâde în ultima vreme jucătorilor din Gorj. Aceeași caseiră care i-a completat biletul pensionarei de 84 de ani a mai făcut un om fericit cu ceva timp în urmă. Interesant e că respectiva casieră nu lucrează la agenția unde a jucat bătrânica, ci i-a ținut locul unei colege... 

"Lucrez aici de două săptămâni, sunt temporar la această agenție, în perioada în care colega mea se află în concediu. Am mai avut în mână un bilet cu 42 de miliarde de lei vechi. Eu am oferit 42 de miliarde cuiva din Fărcășețti, cu câțiva ani în urmă. Și soțul meu joacă la Loto, dar a câștigat sume mici", a declarat Elena Rusu, angajata Loteriei Române, care i-a completat biletul pensionarei din Tg. Jiu.

Premiul câștigat de Liliana este al treilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câștigat chiar în Ziua de Paște și a fost în valoare de 6.613.179,07 lei. 

Pariază acum pe extrageri loto la agenția de pariuri recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi