Ăsta da, TUN! Aubameyang la Arsenal în locul lui Alexis!

”Plimbat” pe la mai toate marile echipe în această vară de jurnaliștii germani sau englezi, Pierre Aubameyang și-a găsit în sfârșit echipă. The Sun scrie că Arsenal a fost de acord cu cerințele personale ale atacantului din Gabon și că mutarea se va face în cel mai scurt timp! Arsene Wenger le-a luat-o înainte ”greilor” de la Real și l-a convins pe Aubameyang (foto: bvb.de) să vină pe ”Emirates” în locul lui Alexis Sanchez - ca și plecat la Man United. 

Potrivit englezilor, suma de transfer se așteaptă să ajungă undeva la 60 milioane de euro. Dortmund e de acord cu mutarea la Arsenal, mai ales după ultimele neînțelegeri dintre jucător și managerul Peter Stoger. Atacantul n-a fost nici măcar pe foaia de rezerve la meciul din etapa trecută cu Wolfsburg (0-0), dar șefii clubului susţin că Aubameyang a fost exclus din motive disciplinare.

Nemţii de la Bild au scris că atacantul de 28 de ani a absentat de la o şedintă convocată de antrenor cu o zi înaintea jocului. A fost pentru a treia oară într-un sezon când Aubameyang a fost lăsat în afara lotului din motive extra-sportive. Acum a avut timp de rețelele de socializare, unde a postat un filmuleț plin de înțelesuri...La un moment dat, Aubameyang îl întreabă pe Jadon Sancho (sosit vara trecută de la Man City) dacă îl poate duce într-o zi la Londra..

Cumpărat în 2013 de la St. Etienne pentru 13 milioane de euro, atacantul din Gabon a ajuns acum să fie cotat pe piața transferurilor la 66 milioane de euro. În această perioadă Aubameyang a adunat 212 jocuri în tricoul Borussiei, pentru care a marcat 141 de goluri.

De asemenea, el a cucerit o Cupă (2016-2017) și două Supercupe (2013, 2014) ale Germaniei cu Borussia Dortmund. Aubameyang mai are contract cu gruparea din Bundesliga până pe 30 iunie 2021 și e de așteptat ca nemții să încerce să obțină maxim din această tranzacție. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi