Ăsta da impresar! Mino Raiola va încasa 24 de milioane de euro de pe urma transferului lui Pogba la United!

Impresarul Mino Raiola știe să-și vândă marfa. Nu mai puțin de 24 de milioane de euro va încasa de la Manchester United! Este comisionul pentru transferul starului de la Juventus, Paul Pogba. Englezii de la "The Sun" dezvăluie și suma record platită vara asta de cluburile mari din Anglia: 600 de milioane de lire, record absolut în Premier League, cu condiția ca transferul lui Pogba să se facă!

Impresarul lui Pogba le-a forțat mâna englezilor și i-a anunțat că anulează vizita medicală a jucătorului său. Apoi, a revenit și a spus că starul francez e ca și jucătorul lui Manchester United.

114 milioane de euro va primi Juventus pentru Paul Pogba, afacerea totală ajungând la 138 de milioane de euro, luând în considerare și comisionul agentului mijlocașului francez. La 70 de milioane de euro cotă de piață este evaluat Paul Pogba de către transfermarkt.de. În vârstă de 23 de ani, Pogba a debutat în fotbalul mare chiar la Manchester United, dar apoi a plecat liber de contract, în 2012, la Juventus.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/premierleague/1515128/premier-league-spending-in-transfer-window-to-reach-600million-with-paul-pogba-deal/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi