Asta ar fi ultima: prime de necalificare pentru boșii FRF!

Știți care ar fi culmea tupeului? Răzvan Burleanu și a sa echipă de oameni la patru ace de la conducerea Federației Române de Fotbal să își acorde niște prime generoase pentru ratarea calificării la Mondialele din Rusia. Deși nesimțită, ar fi o măsură cu totul și cu totul justificată. În alte domenii de activitate, există așa-numitul „spor de rușine”, un spor baban.


Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Să faci doar 10 puncte într-o grupă cu Kazahstan, Armenia, Muntenegru, Danemarca și Polonia este rușinos, deci Burleanu și ai săi, care l-au cules pe Daum de pe drumuri pentru a-l face selecționer, ar fi demni de câteva zeci de mii de euro.

„Primele de rușine” ar putea fi votate în următorul Comitet Executiv al FRF, o dată cu mărirea diurnei pentru campania de calificare viitoare. Ne putem imagina discursul emoționant al președintelui: „Îmi vine să intru în pământ de rușine. Când plec de acasă, ies pe ușa din spate. Când plec din Casa Fotbalului, ies pe ușa din spate. Dintr-o coincidență fericită, dă direct în parcare. Am încercat să port cagulă, dar aveam probleme de fiecare dată când intram într-o bancă”.

Pentru a mai adăuga câteva procente la spor, Burleanu ar putea plusa: „Mi-e rușine că nu l-am luat de guler pe Cristoph Daum când repeta că suntem prea proști ca să sperăm la o soartă mai bună. Mie nu mi-a plăcut neamțul de la început, dar am ascultat de Vochin. Și de asta mi-e rușine! Mă felicit că l-am dat afară. Pe Daum, nu pe Vochin. Am știut din start: Cosmin Contra e cel mai potrivit. Deja se văd progrese la naționala României. De exemplu, la nutriție. Baieții manâncă mai bine când vin la lot!”.

Din păcate pentru el, Adrian Mutu a ajuns prea târziu în echipa de la Casa Fotbalului ca să beneficieze de primele de necalificare. „Asta e, am pierdut timpul la Dinamo. Cu siguranță voi fi la FRF cu ocazia următoarei campanii eșuate. Sper ca Răzvan Burleanu să nu mă fi adus la federație doar pentru imagine, ci și pentru expertiza mea în ratarea calificărilor. În peste 15 ani de activitate, am o singură calificare la un turneu final”, ar puncta fostul briliant.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi