Aspect de campion, suflet de trișor! Fotbalistul român suspendat pentru meciuri trucate

Continuă scandalurile meciurilor trucate la pariuri din fotbalul românesc. După pedepsele record dictate anul trecut împotriva blatișilor de la Gloria Buzău, în frunte cu antrenorii Ioan Viorel și Romeo Bunică, acum a venit rândul unui fost campion al României să fie scos din joc. 

Câștigător al campionatului Ligii 1 cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009, Nicu Epaminonda a fost suspendat 3 luni și amendat cu 25 000 ron de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal pentru trucare de meciuri la pariuri. Conform site-ului FRF, principalul meci vizat este cel dintre Unirea Tărlungeni (echipa la care a jucat ultima dată Epaminonda) și CS Balotești disputat anul trecut în luna noiembrie și câștigat cu 3-1 de oaspeți.

Nicu Epaminonda în duel cu un adversar, în 2008, atunci când juca la Unirea Urziceni (Foto. Sportpictures.eu)

Pentru Tărlungeni, Nicu Epaminonda a ”bifat” 17 partide în acest sezon al Ligii a 2-a, reușind să marcheze un gol. În vârstă de 37 de ani, acesta a mai jucat în cariera sa pentru FCM Tg. Mureş şi ACS Berceni.

În acest ultim scandal din fotbalul românesc este implicat și Laurențiu Tudor - nimeni altul decât fostul secund al lui Laurețiu Reghecampf de la FC Snagov. În urma anchetei, Tudor a fost suspendat 8 luni și amendat cu 90 000 ron, el fiind acuzat că l-a împiedicat să între la vestiar pe antrenorul gazdelor Adrian Matei în timp ce ”afacerea” era pusă la punct..Vicepreședintele Unirii Tărlungeni, Cristian Mătărău a fost și el suspendat pentru 10 luni din fotbal și amendat cu 120 000 ron. 

Nicu Epaminonda (în dreapta lui Dan Petrescu) se bucură pentru câștigarea titlului cu Urziceni în 2009. (Foto. Sportpictures.eu)

Comisia de Disciplină a FRF s-a sesizat în acest caz în urma unui raport realizat de către cei de la SportRadar și care a demonstrat că meciul dintre Unirea Tărlungeni și CS Balotești nu s-a jucat corect. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!