Asigurare în prelungiri; promoţie oferită de Unibet pentru meciurile din Liga Campionilor!

În momentul de faţă, odată cu revenirea Ligii Campionilor, era aproape evident că agenţiile de pariuri online serioase de pe piaţă vor veni cu oferte si promoţii care de care mai atractive pentru iubitorii de fotbal profesionist.

Agenţia Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) pune la dispoziţia tuturor clienţilor săi una dintre cele mai avantajoase promoţii pentru Liga Campionilor în momentul de faţă. Promoţia celor de la Unibet poartă denumirea de “Asigurare 90+” iar agenţia va ramburseaza toate pariurile pierdute de tip scor corect, pauz[/final, primul marcator şi ultimul marcator plasate pe meciuri din cadrul Ligii Campionilor.

Promoţia se aplică doar pentru pariurile pierdute din cauza unui gol inscris în minutele de prelungiri (90+), iar suma maximă ce poate fi rambursată pentru un meci este de 400 RON.

imagepng.jpeg

Care sunt termenii si conditiile promotiei “Asigurare 90+” ?

  • Pentru a beneficia de orice rambursare din partea Unibet.ro trebuie ca mai întâi să optaţi pentru această promoţie, înainte de a plasa pariul. Oferta se aplică pentru orice pariu plasat pe orice meci din Liga Campionilor (este valabilă de asemenea şi pentru meciuri din Anglia Premier League şi Spania La Liga).
  • Rambursarea maximă oferită de Unibet este de 400 RON per meci. Pariurile plasate cu mize mai mari de 400 RON nu sunt luate în calcul la promoţie
  • Rambursările se acordă doar pentru pariurile pierdute de tip scor corect, pauză/final, primul şi ultimul marcator.
  • Rambursările se aplică doar la meciurile în care se înscrie un gol în prelungiri, asta Însemnând după minutul 90 al meciului, iar pariul vostru este pierdut din cauza acelui gol.
  • Reprizele de prelungiri şi loviturile de penalty de la finalul unui meci nu sunt luate în calcul în cadrul promoţiei “Asigurare 90+”.
  • Sumele rambursate nu trebuie rulate.

Această promoţie este aproape perfectă pentru pariurile care devin necâştigătoare doar din cauza unui gol ghinionist pentru parior, înscris în minutele de prelungire din cauza unor greşeli de arbitraj, neatenţie sau pur şi simplu din cauza unui noroc extrem de mare al unei echipe.

În cadrul acestei promoţii suntem acoperiţi din acest punct de vedere, iar orice gol înscris după minutul 90 al partidei nu ne face să pierdem banii. Pariul este rambursat de către Unibet.ro si asta ne poate fi de mare folos.

Daţi click aici, înscrieţi-vă la Unibet şi profitaţi de oferta “Asigurare 90+” valabilă pentru meciurile din Liga Campionilor!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi