Asigurare în prelungiri la meciurile din Champions League

În această săptămână se desfaşoară partidele din etapa a treia din Liga Campionilor. Cea mai importantă competiție din fotbalul de club european este ca în fiecare an atractivă pariorilor, iar azi şi mâine vom avea super meciuri, precum AS Roma - Bayern Munchen sau Liverpool - Real Madrid.

Casele de pariuri online vă oferă posibilitatea să beneficiați de diverse promoții și returnări de mize, dorind astfel să atragă cât mai mulți clienți. O astfel de promoție găsim și la această casă de pariuri online. Astfel vă vor fi returnate toate pariurile pierdute de tipul scor corect, pauză / final, primul marcator și ultimul marcator în limita a 500 RON. Condiția pentru că această returnare să se aplice este înscrierea unui gol după minutul 90.

Pentru a beneficia de promoție trebuie să intrați pe site-ul casei de pariuri, să dați click pe "Promoții" și să accesați pagina promoției "Asigurarea din prelungiri".

unibet-returnare-prelungiri.JPG

Termenii și condițiile ofertei sunt următoarele:
- oferta este valabilă pentru toate pariurile plasate pe meciuri din Liga Campionilor
- numai pariurile cu mize de maxim 500 RON vor fi rambursate. Dacă aveți o miză mai mare atunci nu veți beneficia de promoție
- rambursările pe scorul corect se aplică doar pentru pariurile plasate pe scorul corect la final nu și pentru scorul corect de la pauză.
- la pariurile de tip primul și ultimul marcator nu se iau în calcul autogolurile
- mizele vor fi rambursate în cont în termen de 48 de ore de la terminarea meciului
- oferta este valabilă atât pentru pariuri single, cât și pentru pariuri combo. La un pariu combo (multiplu) selecția rambursată va primi cota 1.
- sumele rambursate nu trebuie rulate

Pariază acum pe rezultatul pauză / final, pe scorul corect sau pe primul / ultimul marcator din meciurile programate astăzi în Champions League și beneficiază de această promoție.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi