Asigurare de 40RON pentru Bayern Munchen - Leverkusen!

Noul sezon din Bundesliga debutează în această seară, de la ora 21:30, odată cu meciul dintre campioana en-titre Bayern Munchen și Leverkusen. Meciul se anunță a fi unul spectaculos, bineînțeles cu bavarezii pornind favoriți.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă înaintea meciului de deschidere a Bundesligii. Atât clienții existenți, cât și cei care își deschid acum cont pot beneficia de o asigurare de 40RON.

Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe meciul Bayern - Leverkusen, în valoare totală de cel puțin 40 RON, iar dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negastivă de 40 RON sau mai mult în urma acestor pariuri, primești un FREEBET de 40 RON!

PARIAZĂ PE BAYERN MUNCHEN - LEVERKUSEN ȘI PROFITĂ DE ACEASTĂ OFERTĂ!

 

Termeni și condiții:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  • Oferta este accesibilă din secțiunea "Promoțiile mele".
  • Se vor lua în considerare doar pariurile LIVE plasate cu bani reali. FREEBET-urile, pariurile anulate și pariurile închise prin opțiunea cash-out nu se califică pentru această promoție.
  • FREEBET-ul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult.
  • FREEBET-ul va fi creditat automat, în ziua de Sâmbătă, 19 August, după ora 08:00.
  • FREEBET-ul în valoare de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la primire și poate fi folosit pe orice pariu. În eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont sub formă de bani cash, fără alte condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

 

Pe lângă oferta dedicată meciului Bayern - Leverkusen, această casă de pariuri online oferă și un bonus foarte atractiv clienților noi, de 100% până la 200RON la prima depunere!

 

PARIAZĂ PE BAYERN MUNCHEN - LEVERKUSEN ȘI PROFITĂ DE ACEASTĂ OFERTĂ!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!