Asigurare de 40RON pe Viktoria Plzen vs FCSB

Miercuri 2 august 2017, cu începere de la ora 21:15, are loc partida Viktoria Plzen vs FCSB care contează pentru manșa retur a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Vicecampioana României a reușit doar o remiză pe teren propriu, scor 2:2, așa că o așteaptă un meci greu. Știu că nu sunt puțini cei care vor paria live pe acest meci, așa că am pentru voi o ofertă destul de interesantă prin care puteți reduce pierderile în cazul în care partida nu decurge așa cum sperați. Mai exact, la această casă de pariuri online sunteți asigurați în limita a 40RON. 

PARIAZĂ LIVE PE PLZEN VS FCSB ȘI EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!


CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Joacă la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple live pe Viktoria Plzen vs FCSB (orice tipuri de pariuri vrei), în valoare totală de minim 80 RON, iar dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Freebet-ul va fi creditat automat joi 3 august după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă dorești, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, dă un CLICK AICI!  Ideal ar fi să nu ajungi să ai nevoie de această promoție, dar în pariuri mai și pierzi, nu doar câștigi. Așa că este bine să ai o plasă de siguranță pentru orice eventualitate. 

PARIAZĂ LIVE PE PLZEN VS FCSB ȘI EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!