Asigurare de 40RON pe Muntenegru vs România!

Luni 4 august 2017 cu începere de la ora 21:45 are loc Muntenegru vs România, meci pe care suntem obligați să îl câștigăm dacă mai vrem măcar să sperăm la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din Rusia 2018. Indiferent dacă mai crezi sau nu în naționala lui Daum, am pentru tine o ofertă foarte interesantă pe acest meci pe care nu ar trebui să o ratezi.

Plasează la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Muntenegru-România, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FreeBet de 40 RON.

Exemplu: ai plasat 4 pariuri de cotă 2.00 pe o miză de 20RON fiecare (dar poți paria orice sume și pe orice cote), dar din acestea câștigi doar 1. Asta înseamnă că ești 40RON pe minus, deci vei primi FREEBET-ul de 40RON. Așa cum poți vedea, această ofertă te acoperă în cazul în care norocul nu îți surâde.


Termeni și condiții

  • Poți paria pe orice opțiune de pariere dorești, dar pariurile trebuie plasate după strartul meciului. 
  • Freebet-ul va fi creditat a doua zi după ora 08:00.
  • Freebet-ul este disponibil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei oferte.

Pariază LIVE pe Muntenegru vs România și profită de pe urma acestei oferte!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!