Asigurare de 40RON pe Monaco vs Toulouse

Astăzi debutează noul sezon competițional în Franța Ligue 1, iar cu această ocazie poți beneficia de o asigurare de 40RON la partida de debut dintre Monaco și Toulouse. Meciul are loc la ora 21:45 pe Stade Louis II.din Monaco, iar oferta este disponibilă la această casă de pariuri online

Profită acum de o asigurare de 40RON pe Monaco vs Toulouse!

 

Cum pot profita de pe urma acestei oferte?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Monaco vs Toulouse, în valoare de minim 40RON. Dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40RON.

Exemplu: plasezi 4 pariuri live single pe Monaco vs Toulouse, fiecare de 20RON și cotă de 2.00 (dar pariurile tale pot fi pe orice miză și orice cotă). Din acestea câștigi doar 1 pariu, ceea ce înseamnă că ești 40RON pe minus, deci ești compensat cu un FREEBET de aceeași valoare.

Practic această promoție îți oferă o plasă de siguranță în cazul în care pariurile tale nu decurg așa cum ai spera. Freebet-ul va fi creditat automat a doua zi după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet!

Profită acum de o asigurare de 40RON pe Monaco vs Toulouse!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi