Asigurare de 40RON pe Manchester City vs Liverpool!

Cel mai interesant meci al zilei de sâmbătă, 9 septembrie 2017, este fără îndoială cel dintre Manchester City și Liverpool. Acesta are loc la ora 14:30 și contează pentru etapa a 4-a din Anglia Premier League. Partida găsește cele două echipe pe primele două locuri în campionat, ceea ce va face ca meciul să fie cu atât mai interesant. Cu ocazia unei astfel de super partide, această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte atractivă. 

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe Manchester City vs Liverpool, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, vei primi un FREEBET de 40 RON.

Exemplu: Joci 4 pariuri, fiecare de 20RON și cotă de 2.00 (dar poți juca ce mize și cote vrei). Dintre acestea iese un singur pariu, ceea ce înseamnă că ești 40RON pe minus, deci eștli eligibil pentru a primi FREEBET-ul de 40RON.

Pariul gratuit va fi disponibil timp de 7 zile de la creditare și poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv dorești. În eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, accesează ACEST ARTICOL.

Pariază chiar acum pe Manchester City vs Liverpool și profită de pe urma acestei oferte!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!