Asigurare de 40RON pe FCSB vs Viktoria Plzen

Ne așteaptă o săptămână cu mult fotbal european în care avem nu mai puțin de 5 echipe angrentate în preliminariile Europa League și Liga Campionilor. Balul este deschis de FCSB, care marți cu începere de la ora 20:30 întâlnește pe Viktoria Plzen în prima manșă a turului 3 preliminar Champions League. În cazul în care vrei să pariezi live pe acest meci, recomand să o faci la această casă de pariuri online deoarece pariurile tale sunt asigurate în limita a 40RON.

PARIAZĂ LIVE PE FCSB VS PLZEN ȘI EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!


CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple live pe FCSB vs Viktoria Plzen (orice opțiuni dorești), în valoare totală de minim 80 RON, iar dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Freebet-ul a fi creditat automat miercuri 26 iulie după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă dorești, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un freebet, dă un CLICK AICI!

Ideal ar fi să nu ajungi să ai nevoie de această promoție, pentru că nimănui nu îi place să piardă bani ca să primească un pariu gratuit. Dar pe de altă parte este bine să ai o plasă de siguranță. Astfel poți reduce din pierderi atunci când lucrurile nu merg așa cum îți dorești

PARIAZĂ LIVE PE FCSB VS PLZEN ȘI EȘTI ASIGURAT ÎN LIMITA A 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi