Asigurare de 40RON pe Arsenal vs Leicester

În această seară cu începere de la ora 21:45 are loc Arsenal vs Leicester, meci ce deschide sezonul competițional 2017 / 2018 din Anglia Premier League! Cu această ocazie avem pentru voi o ofertă foarte tare pe acest meci:

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe meciul Arsenal - Leicester, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  Altfel spus, dacă norocul nu îți surâde ai o plasă de siguranță! 

PARIAZĂ PE ARSENAL VS LEICESTER ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!

 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali.
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate în secțiunea ”Pariuri live” nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat sâmbătă 12 august după ora 08:00.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Această casă de pariuri online oferă aproape 200 de opțiuni de pariere la partida Arsenal vs Leicester, deci cu siguranță vei găsi un pariu pe gustul tău. Dacă nu ești deja client, primești și un pachet atractiv pentru prima depunere: 100% până la 200RON. 

PARIAZĂ PE ARSENAL VS LEICESTER ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!