Asigurare de 40RON la Sportingbet pe Polonia vs România!

În această seară cu începere de la ora 21:45 Stadion Narodowy din Varșovia găzduiește Polonia vs România, un meci foarte important pentru naționala ”tricoloră”. Cu această ocazie Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) vine cu o promoție prin care oferă o asigurare de 40RON pentru toți clienții care plasează unul sau mai multe pariuri pe acest meci.

PARIAZĂ PE POLONIA VS ROMÂNIA ȘI PROFITĂ DE O ASIGURARE DE 40RON!

CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe Polonia vs România (orice opțiuni dorești), în valoare totală de minim 80 RON, iar dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Freebet-ul a fi creditat automat pe 11.06.2017 după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet!

Sigur, ideal ar fi să nu ajungi să ai nevoie de această promoție. Dar pe de altă parte este bine să ai o plasă de siguranță în cazul în care pariurile nu merg conform așteptărilor. Recomand să citești și avancronica partidei, unde poți găsi ponturile specialiștilor PariuriX!

PARIAZĂ PE POLONIA VS ROMÂNIA ȘI PROFITĂ DE O ASIGURARE DE 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi