Asigurare de 40RON pe Supercupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United!

Marți 7 august 2017 cu începere de la ora 21:45 ne așteaptă un super meci : Supercupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United. La o astfel de partidă era de așteptat ca agențiile de pariuri să vină cu oferte care de care mai atractive. O ofertă foarte interesantă am găsit la acest operator, el oferind o asigurare de 40RON! Hai să îți arăt mai exact despre ce este vorba:

Proită acum de o asigurare de 40RON pe Real Madrid vs Manchester United

 

Cum pot profita de pe urma acestei oferte?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe Supercupa Europei dintre Real Madrid și Manchester United, în valoare de minim 40RON. Dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40RON.

Exemplu: plasezi 4 pariuri pe Supercupă înainte ca aceasta să înceapă, fiecare de 20RON și cotă de 2.00 (e doar un exemplu - pariurile tale pot fi pe orice miză și orice cotă). Din acestea câștigi un singur pariu, ceea ce înseamnă că ești 40RON pe minus, deci ești compensat cu un FREEBET de aceeași valoare.

Altfel spus, ai o plasă de siguranță în cazul în care pariurile tale nu decurg așa cum ți-ai dori. Freebet-ul va fi creditat automat a doua zi după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet!

Proită acum de o asigurare de 40RON pe Real Madrid vs Manchester United

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi